Jan ter Horst nieuwe Partner Manager Voicedata

Op 1 januari 2022 is Jan ter Horst gestart als Partner Manager bij Voicedata. Voicedata heeft inmiddels 80 Business Partners door heel Nederland en Jan gaat zich volledig inzetten om onze waardevolle partners optimaal te bedienen.

Jan stelt zich zelf graag aan jullie voor:

Deze week ben ik begonnen als Partner Manager. De komende weken ga ik al onze partners benaderen en bezoeken om de huidige samenwerking verder uit te bouwen. Aangezien het mij niet direct lukt om iedereen te spreken of te bezoeken wil ik mij bij deze even kort voorstellen.
Ik ben 46 jaar woon in Zwolle samen met mijn vrouw, dochter en 2 zoons. Hobby’s vind ik altijd een groot woord, maar ik heb wel veel interesses: van vissen tot aan zeilen, reizen en lekker eten. Om enigszins in shape te blijven doe ik wat aan hardlopen en als het goed weer is, fiets ik een rondje of mountainbike ik graag. Toen het nog kon pakten ik ook wel eens met de jongens een mudrun mee of zoals heel Nederland gaan we er regelmatig op uit om te wandelen.

Hiervoor werkte ik bijna 10 jaar bij een ICT bedrijf en was ik verantwoordelijk voor de verkoop van telefonie. De oplossingen die we hier leverden waren over het algemeen van Voiceworks, maar ook leverden we Xelion en zo af en toe on-premise systemen van AVAYA. Daarvoor heb ik zo’n 10 jaar in distributie van portofoons gewerkt en was ik verantwoordelijk voor het partnerkanaal. Al met al meer dan 20 jaar ervaring in telecom.

Vanaf januari ben ik als Partner Manager actief. Mijn voldoening haal ik uit het samenwerken en verbinden van mensen. Laat verbinden nu ook eens de essentie zijn van iedere telefonie omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat in de wereld van telecom en ICT het verschil de komende jaren te behalen is in het verbeteren van processen en het integreren van systemen.

Hier ligt ook de focus van Voicedata en hiervoor zoek ik de komende weken persoonlijk contact met alle partners om vervolgens samen een plan uit te werken hoe we dit kunnen laten groeien.

Tot snel!