Bereikbaarheid vakantie

Bereikbaarheid Vakantie

Ga je deze zomer lekker op vakantie en wil je niet gestoord worden door het werk of mensen die je zakelijk proberen te bereiken?

Door een “Autoanswer” in te stellen in de Operator van Voicedata weet je zeker dat je heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Je kunt zelf de bereikbaarheid bepalen door in de Operator een begin- en einddatum en een begin- en eindtijd in te stellen om aan te geven in welke periode het ”Autoanswer” bandje actief moet zijn.

Je kunt in de Operator je eigen “Autoanswer” inspreken door te bellen naar extensie 905. Mocht je dit toch door een professional willen laten doen neem dan contact met ons op door te bellen naar 074 – 711 3660 of een mail te sturen naar sales@voicedata.nl.

In de instructievideo hieronder kun je precies zien hoe je een vakantiedag en audiobericht instelt in de Operator van Voicedata.

Vakantiedag en audiobericht instellen:

 

Doorschakelen naar een collega

Wil je zelf niet bereikbaar zijn, maar wil je wel dat jouw klanten in contact komen met een van je collega’s? Stel dan snel een doorschakeling in op zowel vaste nummers als op mobiele nummers.

Check het volgende WIKI artikel om dit in te stellen: