Beheer mobiele devices - AVG ready

Device Management

Met Device Management biedt u uw medewerkers de vrijheid om zelf device en besturingssysteem te kiezen, voor een prettige gebruikservaring. Terwijl u met 1 oplossing alle devices, applicaties en content in uw onderneming beveiligt en beheert. Met Device Management geniet u van automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van bedrijfsgegevens en toestellen op zowel zakelijke als privé devices.

Veiligheid

Belangrijke documenten kunt u veilig en versleuteld versturen. Zo maken werknemers gebruik van beveiligde zakelijke e-mail. Corporate content is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheerportal en offline beschikbaar te maken.

U kunt zelf inregelen welke apps en websites uw medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken.

Beheer

Nieuwe toestellen maakt u snel gebruiksklaar en zelfs op afstand regelt u eenvoudig nieuwe werkplekken in. Waarbij u uw bestaande systemen en apps kunt integreren met Device Management. Door het opzetten van een eigen corporate App Store kunt u aanbevolen applicaties klaarzetten voor uw medewerkers.

Device Management abonnementen van Voicedata: