Business Partner

Informatie en handige links of artikelen voor Business Partners vind je hier!

  • Bekijk de Business Partner Prijslijst
  • Overzicht van de laatste acties
  • Informatie voor jou en je eindklanten

Lees verder

Business Partner plus!

Natuurlijk kun je direct al onze diensten en producten leveren aan jouw klanten, maar wij zetten graag een stapje extra voor onze Business Partners!

Sales ondersteuning

Heb je een potentiƫle nieuwe klant, maar kun je op korte termijn geen inventarisatie of verkoopgesprek doen? Geen probleem, wij gaan graag onder jouw naam naar de klant en helpen je met de verkoop! Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een gesprek te doen, maar dat we bijvoorbeeld via Teams of telefonisch ondersteuning geven.

Service & loyaliteit

Onze servicedesk wordt enorm vrolijk van het schakelen met Business Partners en zitten altijd voor je klaar. Of het nou gaat om het inrichten van een nieuw account, uitleg geven over operator of andere problematiek, we zijn er voor je. Sterker nog, voor calamiteiten zijn we er 24 x 7!

Marketing

Voicedata beschikt over enorm veel content, flyers en aanverwant promotiemateriaal om bedrijven en organisaties te overtuigen van onze diensten. Natuurlijk mag jij hier ook gebruik van maken en leveren we graag, volledig in jouw huisstijl, ook een bijdrage aan je marketingactiviteiten.

Partner Manager

Wij vinden het enorm belangrijk om jouw belangen en die van je klanten te behartigen en willen je daar ook maximaal in ondersteunen. Jan ter Horst is actief als Partner Manager en is beschikbaar om alle lopende zaken, opportunities of alles wat te maken heeft met ons partnership te bespreken.

Jan heeft een online agenda beschikbaar waarin je direct een videomeeting met hem kunt plannen, wel zo prettig!

  • Plan een meeting in om de voortgang van ons partnership te bespreken
  • Plan Jan is als je een verkoopgesprek bij een klant hebt en je behoefte hebt aan (video) ondersteuning
  • Plan Jan in om de mogelijkheden voor trainingen en/of uitleg te bespreken


Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden