sdsl internet

SDSL Internetverbinding

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren alleenstaande SDSL verbindingen met bandbreedtes tot 2,3 Mbps up- en downstream. Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL verbindingen, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich verzekerd van Internet tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

Tarieven, overboeking en SLA’s SDSL

Voicedata is reseller van verschillende DSL-aanbieders en heeft daardoor voor ieder bedrijf een passende oplossing. De hoogste SDSL-verbinding (2,3 mbps) is er al vanaf 109,95 euro per maand. Aan de hand van verschillende SLA’s en overboekingen kunnen wij u een beschikbaarheid garanderen tot 99,9%. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

 

SDSL in combinatie met VoIP

Voicedata levert aan een grote groep klanten VoIP diensten over SDSL-verbindingen aan. Een SDSL-verbinding met 2,3mbps aan upstream kan in totaal 20 tot 25 gesprekken tegelijkertijd aan. Wanneer u dit aantal niet overschrijdt, is een SDSL-verbinding dus een zeer betrouwbare oplossing in combinatie met Hosted VoIP of een SIP-trunk van Voicedata.

SDSL interessant voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over SDSL en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel met één van onze adviseurs op 074-7113660.

Voordelen Voicedata Internet

  • Één aanspreekpunt voor alle verbindingen
  • Koppelen meerdere locaties
  • Altijd een vast IP – adres
  • Zeer snelle levertijden
  • Betrouwbaar en stabiel
  • Goede 24/7 service
  • Up- en downloadsnelheid gelijk