glasvezel actie marslanden

Zakelijk Glasvezel Marslanden

Voicedata levert in samenwerking met Blue Fiber zakelijk glasvezel. Wij verzorgen de fysieke aansluiting, de internetverbinding, de vaste IP-adressen en uiteraard de afhandeling met Blue Fiber. Zo heb je altijd 1 aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig!

download bestelformulier

Tot 11 maart betaal je geen eenmalige aansluitkosten, daarna geldt er een aansluittarief van €295,- excl. BTW. De maandlasten blijven gelijk.

Waarom over naar Zakelijk Glasvezel van Voicedata?

  • Internet over glasvezel is vele malen sneller dan internet over koper (ADSL of VDSL) en de techniek is stabieler en kent geen snelheidsverlies
  • De glasvezelverbindingen van Voicedata in samenwerking met Blue Fiber zijn al snel €100,00 per maand goedkoper dan KPN of Eurofiber

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Actietarieven Zakelijk Glasvezel Marslanden

  • Set-upkosten Zakelijk Glasvezel: €0,00 excl. BTW (tot 11-03)
  • 50/50Mbps Internet per maand: €99,95 excl. BTW
  • 100/100Mbps Internet per maand: €129,95 excl. BTW
  • 250/250Mbps Internet per maand: €179,95 excl. BTW

postcodecheck

Bedrijfsverzamelgebouw?
Verdeel de vastrecht kosten!

Is je bedrijf gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw en vind je wellicht een glasvezelverbinding voor jezelf te duur? Deel dan de vastrechtkosten met de andere bedrijven in het gebouw en houd de kosten laag.

De oplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen van Voicedata is erg interessant omdat bedrijven gebruik kunnen maken van een eigen glasvezelverbinding, maar de vastrechtkosten met elkaar delen. Mocht dit interessant voor je zijn? neem dan contact met ons op, wij geven iedereen graag een advies op maat!