Zakelijk glasvezel
Dedemsvaart

Zakelijk glasvezel in Dedemsvaart via de netwerken van KPN, Cogas of Deltafiber,  beschikbaar vanaf €47,46 per maand

  • Razendsnel internet tot 10/10Gbps
  • Vast IP-adres
  • 24 x 7 service

postcodecheck meer informatie

zakelijk glasvezel Dedemsvaart

Zakelijk glasvezel in Dedemsvaart met de best mogelijke voorwaarden, prijzen en garanties van Voicedata

glasvezel in Dedemsvaart

Zakelijk glasvezel is leverbaar via de FttH netwerken van KPN en Deltafiber in het grootste gedeelte van Dedemsvaart, op bedrijventerreinen gebruiken we het netwerk van Cogas

Sneller internet in Dedemsvaart

Ben je helemaal klaar met de trage verbinding via koper? Maak gebruik van ons actietarief en stap snel over op zakelijk glasvezel!

Voicedata heeft op dit moment een zakelijke glasvezelactie in Dedemsvaart. Door nauwe samenwerking met KPN, Deltafiber en Cogas kunnen wij razendsnel internet leveren. Wij verzorgen de internetverbinding, de IP-adressen en zorgen voor de afhandeling met Cogas. Daarmee heb je altijd 1 aanspreekpunt, dat is wel zo prettig! Afhankelijk van de locatie van het bedrijf kunnen wij je de perfecte zakelijke glasvezel oplossing bieden.

Voordelen glasvezel in Dedemsvaart

Razendsnel
Met zakelijk glasvezel kun je eindelijk gebruik maken van een echte razendsnelle internet lijn. Het maakt namelijk niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk. Met glasvezel blijft de snelheid gelijk. Hierdoor is het glasvezel meer dan geschikt voor zakelijk gebruik.

Maximale betrouwbaarheid
Glasvezel is de meest betrouwbare internetverbinding die beschikbaar is. DSL- en kabelverbindingen hebben nog wel eens last van signaalverlies. Dit wordt vaak veroorzaakt door de afstand tussen de wijkkast en het aansluitpunt van je bedrijf. Glasvezel is niet gevoelig voor afstand en heeft daarom geen invloed op de snelheid van de verbinding. Met glasvezel behoud je stabiel internet met een hoge uptime.

Cloudkoppelingen
Over zakelijk glasvezel van Voicedata kunnen veel diensten worden gerouteerd. Back-up, opslag of andere applicaties in de cloud kunnen rechtstreeks gekoppeld worden omdat wij in meerdere datacenters actief zijn.

gratis advies van Xander

Xander Dekker is specialist zakelijk internet en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

x.dekker@voicedata.nl
074-7113662 (direct)

Boek een meeting met Xander

Postcodecheck Dedemsvaart

Vul je postcode, huisnummer en e-mailadres in en je ontvangt een overzicht met alle mogelijke internetverbindingen op jouw locatie in Dedemsvaart!

Op die manier is het niet nodig om zelf uit te zoeken of jouw adres op het KPN of Deltafiber netwerk zit, dat doen wij namelijk voor je en sterker nog, we sturen je direct alle opties toe en natuurlijk geven we aan welke verbinding wij denken dat het beste bij je past!

Glasvezel in Dedemsvaart

  • Deltafiber Glasvezel vanaf €47,46 per maand
  • KPN Glasvezel vanaf €52,53 per maand
  • Cogas Glasvezel vanaf €129,00 per maand
  • Zakelijk glasvezel FttO via KPN, Tele2, Eurofiber