Zakelijk glasvezel: ook in de Gelderse Vallei geniet je als ondernemer van razendsnel internet

De manier waarop we onze werkzaamheden uitvoeren is de afgelopen tijd erg veranderd. Online meetings en het werken in de cloud zijn de orde van de dag: nu meer dan ooit. Een snelle, veilige, stabiele internetverbinding is onmisbaar voor ondernemers. Een snelle, veilige verbinding en voldoende capaciteit zijn belangrijk om altijd en overal te kunnen werken.

Op veel plekken in Nederland liggen al glasvezelaansluitingen. Het is alleen een kwestie van overstappen. Glasvezel is betrouwbaar, razendsnel, heeft voldoende capaciteit, en meerdere aanbieders kunnen hun diensten aanbieden over het netwerk. Via Voicedata is dat zo gepiept: wij werken samen met de grootste leveranciers, waardoor we jou altijd de beste prijs kunnen bieden.

Glasvezel actie Deltafiber de Gelderse Vallei

Op dit moment legt Deltafiber haar nieuwe glasvezelnetwerk aan in de Gelderse Vallei, tot 31-5-2022 is het nog mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder dat je eenmalige kosten hebt. Zakelijk glasvezel voor iedere ondernemers, beschikbaar vanaf slechts 47,46 euro exclusief BTW per maand en tijdelijk gratis aansluitkosten.

Stap direct over Postcodecheck glasvezel

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel in de Gelderse Vallei van Voicedata?

  • Voicedata sluit zakelijk glasvezel aan op locaties door heel Nederland. Daarnaast leveren wij via alle mogelijke leveranciers en garanderen daardoor altijd de beste deal.
  • Het supportteam van Voicedata is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar. Hulp nodig met de installatie? Wij assisteren waar nodig.
  • Zakelijk glasvezel met een vast IP-adres regelen we bij Voicedata standaard.
  • Voicedata is geen concurrent van ICT-bedrijven. Een ICT-bedrijf regelt de computers, het netwerk, telefoons en printers. Voicedata doet de vaste telefonie, mobiele telefonie en het internet. Voicedata zit een ICT-bedrijf nooit ‘in de weg’, maar werkt juist graag samen. Door deze soepele samenwerking krijg jij als ondernemer de beste service.

Bestel direct glasvezel in de Gelderse Vallei

In de Gelderse Vallei heeft Voicedata de mogelijkheid om via verschillende leveranciers glasvezelverbindingen te bestellen. Doe een geheel vrijblijvende postcodecheck OF bestel direct online een van de pakketten indien jouw bedrijf gevestigd is op het bedrijventerrein in de Gelderse Vallei

Tot 31-5-2022 is het mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder aansluitkosten. Hebben onze collega’s of fibergirls je bezocht in de Gelderse Vallei of heb je een brief ontvangen vanuit Deltafiber Nederland? Bekijk dan direct onderstaande pakketten en maak gebruik van het beste aanbod voor zakelijk glasvezel in de Gelderse Vallei en eigenlijk heel Nederland!


Pakketten Deltafiber Glasvezel de Gelderse Vallei

Er zijn 3 verschillende soorten pakketten beschikbaar, waarbij de instap- en het standaardpakket eigenlijk volstaan voor het gros van de bedrijven. Mocht je toch specifieke eisen en wensen hebben wat betreft SLA, datacenterkoppelingen of meerdere VLAN’s dan komen we graag in contact om de premium variant te bespreken.

Fiber de Gelderse Vallei –   instap

Glasvezel 1000/1000Mbps
47,46 euro excl. BTW per maand
Contractduur 12 maanden
Inclusief vast IP-adres
Gratis aansluitkosten tot 30-04-2022

Bestel direct

Fiber de Gelderse Vallei – standaard

Glasvezel 1000/1000Mbps
94,64 euro excl. BTW per maand
Contractduur 36 maanden
Inclusief 5 vaste IP-adressen
Gratis aansluitkosten tot 30-04-2022

Bestel direct

Fiber de Gelderse Vallei – premium

Glasvezel tot 1000/1000Mbps
Vanaf 179 euro per maand
Contractduur 36 maanden
Business Fiber incl. premium SLA
Gratis aansluitkosten tot 30-04-2022

Neem contact op 


Advies voor op maat jouw bedrijf?

Vanuit Voicedata is Donato Suhre actief als glasvezeladviseur in de Gelderse Vallei, Donato staat altijd voor je klaar om advies uit te brengen bij het kiezen van het juiste pakket.

Donato Suhre
d.suhre@voicedata.nl
074-7113663 (direct)

 

Hulp via chat? Gebruik onze livechat, we helpen je snel bij het beantwoorden van je vragen of het kiezen van het juiste pakket.
Overige vragen? Wij staan altijd voor je klaar.