glasvezel actie wierden

Sneller interneten met glasvezel

Ben je helemaal klaar met de trage verbinding via koper? Maak gebruik van ons actietarief en stap snel over op zakelijk glasvezel!

Voicedata heeft op dit moment een zakelijke glasvezelactie in Wierden. Door nauwe samenwerking met Cogas kunnen wij razendsnel internet leveren. Wij verzorgen de internetverbinding, de IP-adressen en zorgen voor de afhandeling met Cogas. Daarmee heb je altijd 1 aanspreekpunt, dat is wel zo prettig! Afhankelijk van de locatie van het bedrijf kunnen wij je de perfecte zakelijke glasvezel oplossing bieden.

Wij van Voicedata staan voor je klaar om je verder te helpen.
Om naar de mogelijkheden op je locatie te kijken kun je:

  • Bellen naar 074-7113660 voor een postcodecheck
  • De postcodecheck bovenaan de site invullen
  • Of mailen naar sales@voicedata.nl

Voordelen glasvezel zakelijk

Razendsnel

Met zakelijk glasvezel kun je eindelijk gebruik maken van echte razendsnelle internet lijn. Het maakt namelijk niet uit hoeveel mensen gebruik maken van het netwerk. Met glasvezel blijft de snelheid gelijk. Hierdoor is het glasvezel meer dan geschikt voor zakelijk gebruik.

Maximale betrouwbaarheid

Glasvezel is de meest betrouwbare internetverbinding die beschikbaar is. DSL- en kabelverbindingen hebben nog wel eens last van signaalverlies. Dit wordt vaak veroorzaakt door de afstand tussen de wijkkast en het aansluitpunt van je bedrijf. Glasvezel is niet gevoelig voor afstand en heeft daarom geen invloed op de snelheid van de verbinding. Met glasvezel behoud je stabiel internet met een hoge uptime.

Cloudkoppelingen

Over zakelijk glasvezel van Voicedata kunnen veel diensten worden gerouteerd. Back-up, opslag of andere applicaties in de cloud kunnen rechtstreeks gekoppeld worden omdat wij in meerdere datacenters actief zijn.