Bellen vanaf de pc met sublieme software, wat is dat precies?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten software op de markt te vinden waarmee u zakelijk kunt bellen vanaf een desktop. Toch zit er zeker wel een groot verschil tussen de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid die elke software aanbiedt. Met bellen van de pc met sublieme software bedoelen we dat u vanaf de computer belt met een software dat uitstekend werkt en u verschillende innoverende functies biedt waardoor u met de software veel meer kunt dan alleen maar bellen vanaf een computer.

Wat is een subliem software?

Een subliem software die wij aanraden om mee te bellen vanaf de computer is Coligo. Dit is online software die vanaf het web te gebruiken is voor online (video)bellen vanaf de computer. Doordat u de software niet hoeft te installeren op de computer om er gebruik van te kunnen maken, is de software erg toegankelijk.

  • Coligo verschillende opties aan, dat zijn:
  • Coligo Meetings (centrale communicatie hub vanaf de desktop)
  • Coligo Desktop (videobellen vanaf de computer)
  • Coligo Messenger (chatten met 1 of meerdere personen)
  • Coligo Reach (de mogelijkheid om tot in detail uw bereikbaarheid in te stellen)

Waarom kiezen voor Coligo?

Door gebruik te maken van Coligo, kunt u profiteren van een aantal voordelen. Dankzij Coligo kunt u namelijk online vergaderen met meerdere collega’s. Dit scheelt u tijd én reiskosten. Bovendien betekent dit ook dat u en uw medewerkers locatie onafhankelijk kunnen werken.

Nog een groot voordeel van deze sublieme software is dat u de online gesprekken die u via deze software voert gewoon kunt opnemen en dit op elk gewenst moment is terug te kijken. Hierdoor is het dus niet meer nodig om aantekeningen te maken en kunnen u en uw medewerkers zich volledig focussen op het gesprek.

Ook werken met deze sublieme software? Neem contact met ons op!

Met Coligo wordt het dus mogelijk om video te bellen over het internet. Wilt u ook graag gebruik maken van deze service, zodat u kunt bellen vanaf de computer met sublieme software? Wij van Voicedata helpen u hier graag bij. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.