Managed Voice van Voicedata

Managed Voice is de hosted telefonie oplossing van Voicedata, een moderne telefooncentrale met een vaste prijs per gebruiker per maand.

  • De meest moderne voip centrale
  • Gratis softphone voor hybride werkers
  • Online beheer

Meer over Managed Voice

Managed Voice

Managed Voice is de hosted voip oplossing van Voicedata. Met managed voice beschik je altijd over een moderne en up-to-date telefooncentrale.

 

Managed Voice Telefooncentrale

Managed Voice is het hosted telefonieplatform van Voicedata. Bij Managed Voice staat uw telefooncentrale niet meer op locatie, maar in de cloud. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van hardware op locatie en hoeft u dus geen grote investering te doen. Daarnaast is het voor ons mogelijk om het platform up to date te houden. Zo leveren wij altijd de meest geavanceerde en flexibele telefooncentrale aan onze klanten.

Voor het MKB is Managed Voice inmiddels de meest gekozen telefonie-oplossing. Omdat het Managed Voice platform schaalbaar is vanaf 1 tot een onbeperkt aantal gebruikers, is het een ideale oplossing voor elke organisatie. Of u nu op zoek bent naar een oplossing waarmee u simpelweg bereikbaar bent op de momenten dat ú dat wenst, of naar een oplossing die uw complete bedrijfsprocessen verbetert door een moderne vast-mobiel integratie, met Managed Voice heeft Voicedata de perfecte oplossing voor u.

Hoe veel kan ik besparen?

Omdat het bellen via internet vele malen goedkoper is dan ISDN-telefonie gaat u alleen op belkosten al gemiddeld 50% besparen. In de meeste gevallen worden ook de abonnementskosten lager. Om het verhaal compleet te maken heeft u bij de dienst Managed Voice geen onderhoudskosten en betaalt u precies voor wat u nodig heeft. Het systeem is bovendien zo modern dat er naast een kostenbesparing ook een flinke efficiencyslag gemaakt wordt. Een win-win situatie!

Wat heb ik nodig voor Managed Voice?

Om te kunnen bellen via de Managed Voice-oplossing van Voicedata is niet veel benodigd. Naast een provider en een (zakelijke) internetverbinding is alleen de hardware van belang. Een goede IP-telefoon of headset is natuurlijk onmisbaar. Laat u hierover goed adviseren, er zijn veel verschillende mogelijkheden.

  • Een provider: Voicedata
  • Een internetverbinding
  • Professionele VoIP toestellen of headsets

En wat als mijn internetverbinding storing heeft?

Als uw internetverbinding eruit ligt vangen wij altijd uw telefoonnummers af in ons datacenter. Dus ook al heeft u geen internet, wij ontvangen wel uw gesprekken. We kunnen er dan voor kiezen om uw nummers tijdelijk door te schakelen naar een ander telefoonnummer of naar uw mobiel! Bereikbaarheid gegarandeerd, want Managed Voice is online altijd beschikbaar.

Ontvang vrijblijvend een offerte

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is Managed Voice specialist en adviseert dagelijks organisaties bij het kiezen van de juiste oplossing.

Boek een meeting met Eric

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Daarom Hosted VoIP

extreem veel functionaliteit
Hosted VoIP van Voicedata kent wat betreft functionaliteit eigenlijk geen concurrent. Alle standaard features zitten ook nog eens gratis in je abonnement!

één van de meest ervaren spelers
Voicedata levert sinds 2005 Hosted VoIP aan bedrijven en organisaties en is daarmee de meest ervaren speler in de markt.

ultiem flexibel & schaalbaar
Hosted VoIP kent een abonnement per gebruiker en is maandelijks opzeg- en aanpasbaar. Ultiem flexibel en schaalt hierdoor perfect mee met uw organisatie.

Inloggen