Bellen vanaf PC met Coligo

Bellen vanaf je pc of laptop, geen vast toestel meer benodigd. Ideaal voor hybride werkomgevingen en natuurlijk thuiswerkers.

  • Gratis Coligo Softphone
  • Locatie onafhankelijk werken

Coligo softphone Direct naar bellen via Teams

Softphone om te bellen vanaf PC of Laptop

Zakelijk bellen vanaf de computer is eigenlijk niet meer weg te denken in deze moderne wereld. Logisch ook, want bellen vanaf de computer heeft een aantal voordelen. Wilt u ook bellen vanaf de pc met sublieme software? Voicedata maakt het voor u mogelijk!

Bellen vanaf de pc met een softphone, wat is dat precies?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten software op de markt te vinden waarmee je zakelijk kunt bellen vanaf een desktop. Toch zit er een groot verschil tussen de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid die elke software aanbiedt. Met bellen vanaf pc met een softphone bedoelen we dat u vanaf de computer belt met een software dat uitstekend werkt en je verschillende innoverende functies biedt waardoor je met de software veel meer kunt dan alleen maar bellen vanaf een computer.

Wat is een softphone?

Een softphone is een softwarmatige telefoon die draait op je computer, laptop of mobiele device. De softphone die wij aanraden om mee te bellen vanaf de computer is Coligo en natuurlijk ook de Microsoft Teams applicatie. Beide software zijn te gebruiken is voor online (video)bellen vanaf de computer. De software kent een extreem eenvoudige set-up en beschikt over een webbased handleiding en wizard.

Waarom kiezen voor Coligo?

Door gebruik te maken van Coligo, kun je profiteren van een aantal voordelen. Dankzij Coligo ben je namelijk overal bereikbaar waar jij wil, beschik je over presence informatie van je collega’s en kun je bijspringen op wachtrijen indien nodig. Daarnaast is het ideaal voor thuiswerkers om bereikbaar te zijn. Werk efficiënter en bespaar tijd én reiskosten.

Nog een groot voordeel van deze sublieme softphone is dat je de online gesprekken die je via deze software voert gewoon kunt opnemen en dit op elk gewenst moment is terug te luisteren. Hierdoor is het dus niet meer nodig om aantekeningen te maken en kunnen jij en je  medewerkers zich volledig focussen op het gesprek.

Ook werken met deze sublieme softphone? Neem contact met ons op!

Met Coligo wordt het dus mogelijk om video te bellen over het internet. Wil je ook graag gebruik maken van deze service, zodat je kunt bellen vanaf de PC met Coligo softphone? Wij van Voicedata helpen je hier graag bij. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Video tutorial

Bekijk de Coligo Desktop video tutorial.

Online handleiding Coligo Desktop

Coligo Desktop beschikt over een volledige online handleiding (webgui) waarin alle functies en werking van de applicatie beschreven staan.

Online handleiding Coligo Desktop

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte