VoIP voor verloskundigenpraktijk

Een verloskundigenpraktijk moet 24 x 7 bereikbaar zijn op verschillende locaties en via verschillende devices (vast, mobiel en PC) om clienten te allen tijde te woord te kunnen staan

  • 24 x 7 optimaal bereikbaar
  • Koppel mobiele toestellen aan je vaste nummer

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor verloskundigen

Een verloskundigenpraktijk moet 24 x 7 bereikbaar op iedere locatie om clienten te allen tijde te woord te kunnen staan. De VoIP oplossing van Voicedata biedt al deze tools en levert al aan meer dan 40 verloskundigenpraktijken.

De volgende verloskundigen gingen je al voor

Voicedata levert aan meer dan 40 verloskundigenpraktijken door heel Nederland vaste en mobiele telefoniediensten en dat al vanaf 2004.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor verloskundigen

Altijd bereikbaar!

Als verloskundige ben jij enorm belangrijk voor je client en is het een must dat een belletje naar de praktijk altijd wordt opgenomen, ook buiten de standaard kantoouren. Door het inzetten van onze vast-mobiel integratie draaien mobiele toestellen mee in de telefooncentrale en zorg je ervoor dat een gesprek altijd wordt beantwoord.

Plannen spoedroutering, dienstdoende verloskundige

Voicedata levert gratis een planningsmodule voor routeringen buiten werktijd (verloskundige a draait iedere maandag dienst, verloskundige b draait iedere dinsdag dienst et cetera). Dit mag ook per week, per maand of per jaar ingevoerd worden en het is altijd mogelijk om ad-hoc een wijziging door te voeren in ons online systeem. Plan vooraf de dienstdoende verloskundige in en zorg voor optimale bereikbaarheid voor je clienten.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis! Wel zo handig als jouw verloskundigenpraktijk onderdeel is van een overkoepelende organisatie.

Gebruiksvriendelijk, flexibel en gratis servicedesk (24 x 7)

Daarnaast is VoIP een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet meer nodig: VoIP beheer je volledig via de cloud. Natuurlijk mag je ook altijd terugvallen op onze servicedesk voor het instellen en beheren van je telefonie, die service is geheel gratis.

Telefonie voor verloskundigenpraktijken via Voicedata: flexibel en betrouwbaar

Wil jij als verloskundige kunnen vertrouwen op een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP van Voicedata. VoIP is bij ons al aan te vragen vanaf €8,- per maand en altijd maandelijks opzegbaar. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw verloskundigenpraktijk? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor verloskundigenpraktijken.

Thomas Greven, telefonie specialist verloskundigenpraktijk

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor verloskundigenpraktijken. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte