VoIP voor tandartspraktijk

Met VoIP van Voicedata beheer je de telefonie van jouw tandartsenpraktijk binnen één overzichtelijk systeem en door onze klantkaart pop-up heb je direct de juiste clientgegevens bij de hand!

  • Koppel je CRM
  • Gratis spoedlijn module

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor tandartspraktijk

De speciale oplossing van Voicedata voor tandartsen stelt je in staat om overal bereikbaar te zijn op het vaste nummer en schematisch bellers te routeren ook naar andere klinieken of spoedposten

CRM koppeling met telefonie tandartsenpraktijk

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je tandartsenpraktijk zorgt er namelijk voor dat je direct beschikt over de juiste patiëntgegevens. Bij elk gesprek heeft de receptioniste direct de beschikking over het patiëntendossier. Wel zo handig om zo efficiënt mogelijk patiënten te woord te staan en de juiste behandelingen in te kunnen plannen.

 

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor tandartsen

Altijd bereikbaar

Als tandartsenpraktijk wil je altijd bereikbaar zijn. Patiënten die niet komen opdagen of misgelopen telefoontjes kosten je praktijk namelijk onnodig veel tijd én geld. Dat wil je dus voorkomen. Met VoIP organiseer je je telefonie daarom in één overzichtelijk en betrouwbaar systeem. En als er even geen receptioniste beschikbaar is (bijvoorbeeld tijdens de pauzes), dan schakel je eenvoudig doorschakeling naar de voicemail in. Daarnaast kunnen voicemailberichten automatisch doorgestuurd worden als e-mails. Zo loop je nooit meer een telefoontje mis.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis! Wel zo handig als jouw tandartsenpraktijk onderdeel is van een overkoepelende organisatie.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet meer nodig: VoIP beheer je volledig via de cloud. Ook het instellen van een keuzemenu is zo geregeld. En wil je nog efficiënter werken? Dan kun je kiezen voor een koppeling met het CRM-systeem.

Telefonie voor tandartsen via Voicedata: flexibel en betrouwbaar

Wil jij als tandarts kunnen vertrouwen op een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP van Voicedata. VoIP is bij ons al aan te vragen vanaf €8,- per maand en altijd maandelijks opzegbaar. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw tandartsenpraktijk? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor tandartsen.

Thomas Greven, telefonie specialist tandartsen

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor tandartspraktijken. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte