VoIP voor schoonheidssalons

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van jouw schoonheidssalon in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Vast nummer op mobiel
  • Koppel je afspraken module
  • Virtuele assistent die afspraken maakt

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor schoonheidssalons

De oplossingen van Voicedata voor schoonheidssalons stellen je in staat om optimaal om te gaan met telefonie, zonder dat je vaak gestoord wordt tijdens het werk.

CRM koppeling met telefonie schoonheidssalon

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je schoonheidssalon zorgt er namelijk voor dat je altijd weet wie je belt of door wie je gebeld wordt. Klantgegevens uit het CRM-systeem verschijnen boven in het scherm – wel zo handig! Binnen één klik ben je vervolgens bij de juiste klant, waar je ook eerdere afspraken en behandelingen terug kunt vinden.

Voicedata koppelt met de volgende beauty/schoonheidssalon CRM pakketten:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor schoonheidssalons

Altijd bereikbaar

Als eigenaar of medewerker van een schoonheidssalon heb je altijd te maken met een dilemma. Aan de ene kant wil je elke klant zoveel mogelijk persoonlijke aandacht geven – aan de andere kant wil je ook bereikbaar zijn voor andere klanten. Zonder klanten immers geen nieuwe afspraken. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem in één betrouwbaar en flexibel systeem. Ben je bezig met de behandeling van een klant en wil je niet gestoord worden? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling naar je voicemail in. Voicemailberichten krijg je vervolgens per mail toegestuurd. Zo mis je nooit meer een telefoontje.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt omdat er voor alle gesprekken gebruik wordt gemaakt van internet. Intern bellen met eventuele collega’s is zelfs geheel gratis.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander voordeel van bellen via internet is dat VoIP een heel gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Lastige updates en installaties zijn niet nodig omdat het systeem volledig vanuit de cloud beheerd kan worden. Dat scheelt jou niet alleen veel tijd, het maakt het ook makkelijker om gebruikers toe te voegen of wijzigingen aan te brengen. Op vakantie en tijdelijk een ander keuzemenu instellen? Zo gebeurd! En voor wie nog efficiënter wilt werken is er ook een koppeling met je CRM-systeem mogelijk.

Alles in 1 telefonie voor schoonheidssalons via Voicedata

Als schoonheidssalon beschikken over het meest flexibele en betrouwbare telefoniesysteem? Ga dan voor Voicedata! Onze alles in 1 telefonie oplossingen zijn geheel aan te passen aan jouw voorkeuren én maandelijks opzegbaar! En wist je dat VoIP bij ons al verkrijgbaar is vanaf slechts €8,- per maand? Zowel overstappen met huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. De perfecte telefonieoplossing voor jouw schoonheidssalon vinden? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst wat meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor schoonheidssalons.

Thomas Greven, telefonie specialist schoonheidssalons

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor schoonheidssalons. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte