VoIP voor makelaar

De VoIP oplossing die Voicedata biedt leent zich uitstekend voor jouw makelaarskantoor. Overal bereikbaar, ultiem schaalbaar voor een vaste prijs per werkplek.

  • Bereikbaar via vast en mobie
  • Koppeling met Realworks inbegrepen

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor makelaar

De speciale oplossing van Voicedata voor de makelaardij stelt je in staat om overal bereikbaar te zijn op je vaste nummer en snel te communiceren zowel intern als extern.

CRM koppeling met telefonie makelaars: Realworks!

Met een CRM koppeling werkt je telefonie als makelaar nog sneller en beter. Voortaan heb je namelijk meteen de juiste gegevens in beeld wanneer je iemand belt of gebeld wordt. Wel zo handig, zeker omdat je als makelaar vaak onderweg bent en met veel verschillende klanten contact hebt. Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem voorziet je daarom van alle essentiële informatie die je nodig hebt om snel te kunnen schakelen. Alle klantgegevens en contactmomenten zijn direct zichtbaar en dat verhoogt ook je professionaliteit als makelaar. Ook het overzicht bewaren? Lees hier meer over de voordelen van een koppeling tussen CRM en telefonie.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor makelaars

Altijd bereikbaar

Als makelaar ben je continu bezig met het zoeken en pakken van kansen. Die kansen spelen zich ook buiten kantooruren af. Dan wil je natuurlijk wel bereikbaar zijn. Met telefonie via VoIP hoef je je over je bereikbaarheid geen zorgen meer te maken. Door middel van vast-mobiel integratie bel je zowel vanaf kantoor of op locatie met hetzelfde nummer. Dus wil je bereikbaar zijn voor dat ene bod tijdens een bezichtiging? Geen zorgen, je zakelijke nummer is gewoon bereikbaar. En wil je even niet gestoord worden tijdens een belangrijke onderhandeling? Dan stel je eenvoudig een doorschakeling in naar je voicemail of naar een van je collega’s.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditionele telefonie via analoge verbindingen. Doordat VoIP gebruik maakt van bellen via internet, bel je bijvoorbeeld gratis intern naar collega’s. Maar ook voor internationale gesprekken gelden voordeligere tarieven. Waar mogelijk wordt namelijk ook voor deze gesprekken gebruik gemaakt van internet. Overleg nodig met meer dan één collega? De optie conference calling stelt je in staat eenvoudig meerdere personen toe te voegen aan een groepsgesprek.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Doordat VoIP een flexibel en schaalbaar systeem is dat werkt vanuit de cloud, is het volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Meerdere gebruikers toevoegen of koppelingen maken met andere systemen kan eenvoudig en snel, zonder lastige installaties en updates. Maak bijvoorbeeld een koppeling met je CRM-systeem waardoor je altijd de juiste klantgegevens en informatie bij de hand hebt.

Telefonie voor makelaars via Voicedata: snel en altijd bereikbaar

Ben jij op zoek naar een telefonie oplossing voor jouw makelaarskantoor waarmee je écht altijd bereikbaar bent? Kies dan voor VoIP van Voicedata. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van VoIP en zakelijke telefonie. VoIP is bij ons al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand en is altijd maandelijks opzegbaar. En of je nu nieuwe nummers wilt aanvragen of wilt overstappen met je huidige nummer(s), aanvragen worden bij ons altijd snel geregeld. Wil jij altijd bereikbaar zijn en ben je benieuwd welke telefonie oplossing voor makelaars het beste bij jou past? Stel dan hier jouw eigen telefoniepakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, dan vertellen we je graag meer!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Xander, onze specialist op gebied van telefonie voor makelaars.

Xander Dekker telefonie specialist makelaars

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor makelaar. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte