VoIP voor kledingwinkels

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van je kledingwinkel in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Draagbare toestellen voor in de winkel
  • Schakel door naar mobiel of hoofdkantoor

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor kledingwinkels

De oplossingen van Voicedata voor kledingwinkels stellen je in staat om optimaal om te gaan met telefonie, zonder dat je vaak gestoord wordt tijdens het werk.

Kledingwinkels die je voorgingen:

Voicedata levert sinds 2004 telefonie en internetdiensten aan de zakelijke markt en inmiddels aan meer dan 300 kledingwinkels. De volgende kledingwinkels gingen je al voor:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor kledingwinkels

Altijd bereikbaar

Als eigenaar van een kledingwinkel wil je altijd bereikbaar zijn. Bellers zijn namelijk niet alleen (potentiële) klanten, maar veel vaker nog leveranciers of andere zakenrelaties. Die telefoontjes wil je dus niet mislopen. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem daarom in één betrouwbaar systeem. En met dit zakelijke nummer ben je ook gewoon bereikbaar vanaf je mobiele telefoon. Dus onderweg naar een leverancier even een andere leverancier bellen? Geen probleem met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata. En ben je even niet bereikbaar? Dan stel je automatisch doorschakeling naar je voicemail in.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet voor deze gesprekken. Heeft jouw winkel meerdere vestigingen? Dan is onderling bellen zelfs geheel gratis! En heb je veel contact met internationale partijen? Ook voor die gesprekken wordt grotendeels gebruik gemaakt van internet – wel zo voordelig!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is dat het een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Het wordt namelijk geheel via de cloud beheerd, waardoor lastige installaties en updates tot het verleden behoren. Dat scheelt jouw als ondernemer veel tijd. Op vakantie en een ander keuzemenu instellen? Zo gebeurd! En voor wie nog efficiënter wilt werken is er de koppeling met je CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie kledingwinkel

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je kledingwinkel koppelt alle relevante klantgegevens aan je bellers. Zodra je iemand belt of gebeld wordt zie je zo direct om wie het gaat. Hierbij heb je niet alleen toegang tot relevante informatie zoals naam en functie, maar kun je ook snel eerdere contactmomenten bekijken. Dat zorgt ervoor dat eigenlijk elke medewerker alle telefoontjes aan kan nemen. Wel zo handig!

Alles in 1 telefonie voor kledingwinkels via Voicedata

Als kledingwinkel op zoek naar een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies voor het alles in 1 pakket van Voicedata! Geheel aan te passen aan jouw voorkeuren en al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de perfecte telefonieoplossing voor jouw kledingwinkel? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Liever eerst meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor kledingwinkels.

Thomas Greven, telefonie specialist kledingwinkels

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor kledingwinkels. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte