VoIP voor kappers

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van jouw kapsalon in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Vast nummer op mobiel
  • Koppel je afspraken module
  • Virtuele assistent die afspraken maakt

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor kappers

De oplossingen van Voicedata voor kappers stellen je in staat om optimaal om te gaan met telefonie, zonder dat je vaak gestoord wordt tijdens het knippen.

Kappers of kapsalons die je voorgingen:

Voicedata levert sinds 2004 telefonie en internetdiensten aan de zakelijke markt en inmiddels aan meer dan 100 kappers en/of kapsalons. De volgende bedrijven gingen je al voor:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor kappers

Altijd bereikbaar

Als kapper wil je binnen je openingstijden altijd bereikbaar zijn. Misgelopen telefoontjes kunnen je namelijk klanten kosten. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem in één overzichtelijk systeem. Het zakelijke nummer van jouw salon is ook te beantwoorden vanaf je mobiele telefoon. Zo ben je altijd én overal bereikbaar. En is jouw kapsalon gesloten of ben je even niet bereikbaar tijdens de lunchpauze? Dan wordt een beller automatisch doorgeschakeld naar je voicemail. Ingesproken voicemailberichten ontvang je vervolgens per mail. Zo loop je nooit meer klanten mis.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditionele analoge verbindingen. Dat komt omdat voor gesprekken via VoIP gebruik wordt gemaakt van bellen via internet. En is jouw salon onderdeel van een overkoepelende organisatie? Dan is het via VoIP gratis om naar die collega’s te bellen (mits er gebruik wordt gemaakt van hetzelfde systeem natuurlijk).

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

VoIP is daarnaast een heel gebruiksvriendelijk systeem. Als kapper heb je vaak geen zin en tijd voor moeilijke installaties en updates. Geen zorgen – dat hoeft ook niet meer vanaf nu! VoIP wordt volledig vanuit de cloud beheerd waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. Je keuzemenu veranderen? Zo gefixt! En wil je nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling met je CRM-systeem!

CRM koppeling met telefonie kappers

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je kapsalon zorgt er namelijk voor dat je altijd weet wie je belt of door wie je gebeld wordt. Klantgegevens uit het CRM-systeem verschijnen boven in het scherm – wel zo handig! Binnen één klik ben je vervolgens bij de juiste klant, waar je ook eerdere afspraken en behandelingen terug kunt vinden.

Alles in 1 telefonie voor kappers via Voicedata

Als kapper altijd bereikbaar zijn met een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Dat kan met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata. Bij ons stel je geheel zelf de ideale telefonieoplossing voor jouw kapsalon samen. En bij ons is VoIP al verkrijgbaar vanaf €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw kapsalon? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor kappers.

Thomas Greven, telefonie specialist kappers

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor kappers. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte