VoIP voor installatietechniek

Met VoIP van Voicedata beheer je jouw telefonie als installatiebedrijf binnen één overzichtelijk systeem.

  • Vast nummer op mobiel
  • Koppel je CRM
  • Overal bereikbaar

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor installatietechniek

De oplossing van Voicedata voor installatietechniek stellen je in staat om overal bereikbaar te zijn op het vaste nummer, ideaal!

CRM koppeling met telefonie installatietechniek

Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem zorgt er namelijk voor dat je nog efficiënter kunt werken. Vanaf nu zie je gelijk alle relevante klantgegevens wanneer je iemand belt of gebeld wordt. Wel zo handig! Zo weet je direct om welke opdracht het gaat en kun je nog sneller en efficiënter klanten te woord staan. Met een CRM koppeling behoud je dus het overzicht dat je nodig hebt als installatiebedrijf.

Voicedata koppelt met de volgende installatietechniek CRM pakketten:

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor installatietechniek

Altijd bereikbaar

Zoals gezegd wil je als installatiebedrijf overal bereikbaar zijn, zeker in het geval van reparatieverzoeken. Zowel op locatie bij klanten of op de zaak wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbaar en overzichtelijk telefoniesysteem. De ideale oplossing? VoIP! Vanaf nu ben je overal bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. En mocht je even niet gestoord willen worden, bijvoorbeeld omdat je een intensieve klus aan het doen bent? Dan stel je eenvoudig doorschakeling in naar je voicemail of mobiele nummer.

Voordelig

Een ander voordeel van VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Door het gebruik van internet is intern bellen naar collega’s zelfs gratis! Ook internationaal bellen is vanaf nu een stuk voordeliger, omdat ook voor deze gesprekken waar mogelijk internet gebruikt wordt. Dat is helemaal interessant als je bijvoorbeeld werkt in een grensregio en ook klanten net over de grens hebt. En wil je meerdere mensen toevoegen aan een groepsgesprek? Bijvoorbeeld voor overleg met zowel leverancier als collega? Dat kan met de optie conference call!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een heel gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet nodig, omdat het systeem volledig via de cloud te beheren is. En wil je meerdere gebruikers toevoegen? Dan pas je het systeem geheel aan aan jouw voorkeuren. Ook een koppeling met je CRM-systeem is zo gefixt!

Telefonie voor installatietechniek via Voicedata: altijd bereikbaar

Wil je altijd bereikbaar zijn als installatiebedrijf? Ga dan voor VoIP telefonie van Voicedata! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers behoort tot de mogelijkheden. Altijd bereikbaar zijn als installatiebedrijf? Stel hier jouw ideale telefonieoplossing samen (al vanaf €8,- per maand!) en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst wat meer informatie over VoIP? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor installateurs.

Thomas Greven, telefonie specialist Installatietechniek

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor bedrijven in de installatietechniek. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte