VoIP voor huisartsen

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van je huisartsenpraktijk in één handig en overzichtelijk systeem! Maandelijks opzegbaar.

  • Maak schema’s voor routeringen
  • Koppel je CRM
  • Gratis spoedlijn module

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor huisartsen

De speciale oplossing van Voicedata voor huisartsen stelt je in staat om overal bereikbaar te zijn op het vaste nummer en schematisch bellers te routeren ook naar andere klinieken of spoedposten

CRM koppeling met telefonie huisarts

Door de telefonie van je huisartsenpraktijk en CRM-systeem te koppelen, heb je namelijk altijd de beschikking over de juiste gegevens. In gesprek met een patiënt is de receptioniste binnen één klik bij het juiste dossier. Wel zo handig wanneer je patiënten op een zo efficiënt mogelijke manier te woord wil staan. Ook zorg je er zo voor dat altijd de juiste afspraken worden ingepland.

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor huisartsenpraktijken

Altijd bereikbaar

Als huisarts wil je nooit een telefoontje mislopen. Gemiste afspraken kosten je namelijk niet alleen tijd, maar indirect ook geld. Met VoIP organiseer je je telefonie in één handig en overzichtelijk systeem. Werken jullie in de praktijk met vaste tijden of is de receptioniste even niet bereikbaar, bijvoorbeeld in de pauze? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar de voicemail. Wel zo handig.

Voordelig

Naast dat je door VoIP als huisarts altijd bereikbaar bent, is het ook een voordelige manier om te bellen. Zoals gezegd gebruikt VoIP voor het maken van belverbindingen internet, en dat is een stuk voordeliger dan traditionele analoge verbindingen. Zelfs internationale gesprekken worden zo een stuk goedkoper. Intern bellen is altijd gratis. Even overleggen met een collega is dus geen enkel probleem.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Ook is VoIP een heel gebruiksvriendelijk systeem, omdat het geheel via de cloud beheerd wordt. Lastige installaties of updates behoren voortaan tot het verleden. Een ander keuzemenu instellen? Of een gebruiker toevoegen? Zo geregeld. Nog efficiënter werken doe je met een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

Alles in 1 telefonie voor huisartsen via Voicedata

Je nooit meer zorgen maken over het telefoniesysteem van je huisartsenpraktijk? Kies dan voor een alles in 1 pakket van Voicedata, al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Als huisarts de perfecte telefonie oplossing vinden? Stel hier zelf jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.

Eerst meer weten over VoIP of Voicedata? Neem gerust eens contact met ons op – dan we vertellen je graag meer!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor huisartsen.

Thomas Greven, telefonie specialist huisartsen

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor huisartsen. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte