VoIP voor dierenartsen

Met VoIP van Voicedata beheer je jouw telefonie als dierenarts binnen één overzichtelijk systeem. Overal bereikbaar en eenvoudig opschaalbaar.

  • Maak schema’s voor routeringen
  • Koppel je CRM (Animana)
  • Gratis spoedlijn module

 

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor dierenartsen

De speciale oplossing van Voicedata voor dierenartsen stellen je in staat om overal bereikbaar te zijn op het vaste nummer en schematisch bellers te routeren ook naar andere klinieken of spoedposten

CRM koppeling met telefonie dierenkliniek

Met een CRM koppeling werkt de telefonie van je dierenklink nog sneller en beter. Bel je iemand of word je gebeld? Dan zie je gelijk alle relevante gegevens en eerdere contactmomenten in beeld. Dat is wel zo handig! Hou het overzicht en werk sneller en efficiënter door je CRM-systeem te koppelen aan je telefonie! Meer weten over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Vraag direct informatie aan onderaan deze pagina.

Voicedata koppelt met de volgende dierenarts CRM pakketten:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor dierenartsen

Overal bereikbaar

Als dierenarts wil je altijd en overal bereikbaar zijn, zeker in het geval van spoed. Ook als je op locatie bent bij bijvoorbeeld een veehouder, wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbaar telefoniesysteem. Telefonie via VoIP is dan dé ideale oplossing. Zowel in de kliniek als op locatie ben je namelijk gewoon bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. En moet je onverhoopt de deur uit of kun je even niet opnemen? Dan stel je eenvoudig doorschakeling naar je voicemail of mobiele nummer in.

Voordelig

Een ander voordeel van VoIP? Het is een stuk voordeliger dan traditionele analoge verbindingen. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van bellen via internet. Zo is intern bellen naar collega’s zelfs gratis! En ook voor internationale gesprekken gelden voordeligere tarieven, omdat ook voor deze gesprekken internet gebruikt wordt. Even sparren met een collega in Duitsland of België kan zo dus zonder torenhoge kosten. Nog een leuke extra: de optie conference call, waarmee je eenvoudig meerdere mensen aan een groepsgesprek toe kan voegen. Handig als je wilt overleggen met meer dan één collega!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

VoIP is daarnaast een heel gebruiksvriendelijk systeem, doordat het geheel flexibel is aan te passen aan jouw voorkeuren. Meerdere gebruikers toevoegen of koppelen met andere software, zoals je CRM-systeem, is zo gefixt! En lastige installaties en updates behoren definitief tot het verleden, omdat VoIP geheel via de cloud is te beheren.

Telefonie voor dierenartsen via Voicedata: snel en altijd bereikbaar

Op zoek naar een telefonie oplossing voor jouw dierenkliniek waarmee je écht altijd bereikbaar bent? Ga dan voor VoIP van Voicedata, al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk en al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Altijd bereikbaar zijn en de beste telefonie oplossing voor jouw dierenkliniek? Stel hier jouw eigen telefoniepakket samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor dierenartsen.

Thomas Greven, telefonie specialist Dierenklinieken

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor dierenartsen. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte