VoIP voor bakkers

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van jouw bakkerij in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Optimaal bereikbaar
  • Koppel je kassasysteem
  • Virtuele assistent die bestellingen opneemt

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor bakkers

De oplossingen van Voicedata zijn ideaal voor bakkerijen die zich geen zorgen willen maken over hun bereikbaarheid.

Bakkers die je voorgingen:

Voicedata levert sinds 2004 telefonie en internetdiensten aan de zakelijke markt en inmiddels aan meer dan 50 bakkers. De volgende bedrijven gingen je al voor:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor bakkers

Altijd bereikbaar

Naast dat je elke klant in je bakkerij netjes te woord wilt staan, wil je ook bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten die telefonisch contact willen opnemen. Bellers zijn daarnaast vaak leveranciers of andere contactpersonen. Met VoIP loop je daarom nooit meer een telefoontje mis en organiseer je je gehele telefonie in één overzichtelijk en betrouwbaar systeem. Daarnaast ben je met je zakelijke nummer ook gewoon onderweg bereikbaar. Op bezoek bij een leverancier of klant? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar één van je collega’s of naar je voicemail.

Voordelig

VoIP is een hele voordelige manier om de telefonie van je bakkerij te organiseren. Dat komt doordat voor het grootste gedeelte van de gesprekken gebruik wordt gemaakt van internet. Zo zijn zelfs internationale gesprekken geen grote kostenpost meer én bel je intern altijd gratis! Ook wanneer jouw bakkerij meerdere vestigingen heeft. Wel zo handig!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een heel gebruiksvriendelijk systeem. Lastige installaties en updates zijn niet langer nodig, want een telefoniesysteem via VoIP wordt geheel in de cloud beheerd. Is je bakkerij dicht in verband met vakantie? Of wil je je keuzemenu eenvoudig aan kunnen passen? Dan pas je eenvoudig je instellingen aan met het flexibele systeem van VoIP. Dat scheelt jou als ondernemer veel tijd. Nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie bakkerij

Een koppeling tussen het CRM-systeem van je bakkerij en je telefoniesysteem zorgt er namelijk voor dat je altijd de juiste contactgegevens bij de hand hebt. Inkomende telefoontjes vertellen je meteen wie je belt én binnen één klik ben je bij relevante notities of andere gegevens. Niet alleen werk je zo efficiënter, het zorgt er ook voor dat eigenlijk elke medewerker in je bakkerij de telefoon aan kan nemen of eenvoudig kan doorschakelen naar de juiste collega.

Alles in 1 telefonie voor bakkers via Voicedata

Het meest flexibele en betrouwbare telefoniesysteem voor jouw bakkerij vinden? Kies voor het alles in 1 telefoniepakket van Voicedata – al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand en geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Al onze abonnementen zijn daarnaast maandelijks opzegbaar. De perfecte telefonie oplossing voor jouw bakkerij kiezen? Stel dan hier zelf jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang van ons vrijblijvend een offerte.

Meer weten over VoIP of Voicedata? Neem dan contact met ons op – we vertellen je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor bakkers.

Thomas Greven, telefonie specialist bakkers

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor bakkers. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte