Telefonie voor de makelaar!

Werken als makelaar bestaat voor een groot deel uit klantcontact. Op het juiste moment schakelen en nooit een telefoontje missen, daar draait het om. Zeker in deze verhitte huizenmarkt wil je daarom altijd bereikbaar zijn. Ben jij op zoek naar een manier om je telefonie als makelaar op een betrouwbaar en overzichtelijk te organiseren? Dan biedt Voicedata daarvoor de ideale oplossing.

Waarom makelaars voor ons kiezen?

  • Veel betere prijzen dan Destiny, Panas, Ozmo
  • Vaste prijs per werkplek per maand
  • Realworks integratie per gebruiker inzetbaar
  • Gratis servicedesk en 24 x 7 ondersteuning
  • Overal bereikbaar op de manier dat het beste bij jou past
  • Koppel mobiel aan kantoor, zodat collega’s gesprekken kunnen overnemen als jij een rondleiding geeft of in gesprek bent met klanten

 

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke makelaarvoip telefonie makelaar

In onze ogen is Voice-over-IP (VoIP) de ideale telefonie oplossing voor elke makelaar. VoIP is bellen via internet en wordt tegenwoordig door eigenlijk elk bedrijf gebruikt. Doordat VoIP gebruik maakt van software via de cloud is het een flexibel en schaalbaar systeem. Perfect dus voor makelaars die op elk moment bereikbaar willen zijn.

Voorstel op maat?

De voordelen van VoIP voor makelaars

Altijd bereikbaar

Als makelaar ben je continu bezig met het zoeken en pakken van kansen. Die kansen spelen zich ook buiten kantooruren af. Dan wil je natuurlijk wel bereikbaar zijn. Met telefonie via VoIP hoef je je over je bereikbaarheid geen zorgen meer te maken. Door middel van vast-mobiel integratie bel je zowel vanaf kantoor of op locatie met hetzelfde nummer. Dus wil je bereikbaar zijn voor dat ene bod tijdens een bezichtiging? Geen zorgen, je zakelijke nummer is gewoon bereikbaar. En wil je even niet gestoord worden tijdens een belangrijke onderhandeling? Dan stel je eenvoudig een doorschakeling in naar je voicemail of naar een van je collega’s.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditionele telefonie via analoge verbindingen. Doordat VoIP gebruik maakt van bellen via internet, bel je bijvoorbeeld gratis intern naar collega’s. Maar ook voor internationale gesprekken gelden voordeligere tarieven. Waar mogelijk wordt namelijk ook voor deze gesprekken gebruik gemaakt van internet. Overleg nodig met meer dan één collega? De optie conference calling stelt je in staat eenvoudig meerdere personen toe te voegen aan een groepsgesprek.

> Ontvang geheel vrijblijvend een offerte zodat je kunt zien wat er mogelijk is!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Doordat VoIP een flexibel en schaalbaar systeem is dat werkt vanuit de cloud, is het volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Meerdere gebruikers toevoegen of koppelingen maken met andere systemen kan eenvoudig en snel, zonder lastige installaties en updates. Maak bijvoorbeeld een koppeling met je CRM-systeem waardoor je altijd de juiste klantgegevens en informatie bij de hand hebt.

CRM koppeling met telefonie makelaars: Realworks!

Met een CRM koppeling werkt je telefonie als makelaar nog sneller en beter. Voortaan heb je namelijk meteen de juiste gegevens in beeld wanneer je iemand belt of gebeld wordt. Wel zo handig, zeker omdat je als makelaar vaak onderweg bent en met veel verschillende klanten contact hebt. Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem voorziet je daarom van alle essentiële informatie die je nodig hebt om snel te kunnen schakelen. Alle klantgegevens en contactmomenten zijn direct zichtbaar en dat verhoogt ook je professionaliteit als makelaar. Ook het overzicht bewaren? Lees hier meer over de voordelen van een koppeling tussen CRM en telefonie.

Telefonie voor makelaars via Voicedata: snel en altijd bereikbaar

Ben jij op zoek naar een telefonie oplossing voor jouw makelaarskantoor waarmee je écht altijd bereikbaar bent? Kies dan voor VoIP van Voicedata. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van VoIP en zakelijke telefonie. VoIP is bij ons al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand en is altijd maandelijks opzegbaar. En of je nu nieuwe nummers wilt aanvragen of wilt overstappen met je huidige nummer(s), aanvragen worden bij ons altijd snel geregeld. Wil jij altijd bereikbaar zijn en ben je benieuwd welke telefonie oplossing voor makelaars het beste bij jou past? Stel dan hier jouw eigen telefoniepakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, dan vertellen we je graag meer!

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte voor jouw makelaarskantoor

Offerte per mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialist VoIP voor makelaars

Thomas Greven
t.greven@voicedata.nl
074-7113660