Telefonie voor bewindvoering

Telefonische bereikbaarheid is belangrijk voor bewindvoerders en budgetbeheerders. Niet alleen vanaf kantoor, maar ook vanuit huis moeten medewerkers telefonisch bereikbaar zijn voor clienten en instanties. Ideaal is onze spreekuur module, waarbij de bewindvoerder op vaste tijdstippen per dag bereikbaar is voor clienten.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor iedere bewindvoerder

Voice-over-IP (VoIP) is bellen via het internet, vanuit de cloud en is al meer dan 10 jaar de standaard in Nederland. Onze online telefooncentrale met softphone is de ideale oplossing voor bedrijven die actief zijn in de bewindvoering. Medewerkers zijn perfect bereikbaar zowel vanaf kantoor als de thuiswerkplek en door het inzetten van de spreekuurmodule leent onze oplossing zich perfect voor deze branche!

De voordelen van VoIP voor bewindvoerders

Bepaal hoe je bereikbaar bent (spreekuur module) Spreekuur module bewindvoering

Als bewindvoerder wil je tijdens kantooruren altijd bereikbaar zijn voor instanties, zodat dit  gedeelte van de telefonische communicatie op ieder moment van de dag mogelijk is. Bereikbaar zijn voor cliënten is een andere kwestie. Wanneer een bewindvoerder de hele dag gebeld wordt door cliënten, ontstaat er een ongezonde werkdruk en is de telefonische load vaak te hoog. Door het inzetten van een telefoonnummer met spreekuur module bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent voor cliënten!

Thuiswerken / Softphone

De softwaresuite Coligo Desktop wordt gratis geleverd bij onze hosted voip oplossing. Door het inzetten van een softwarematige telefoon (of softphone) kun je zelf bepalen waar je telefonisch bereikbaar bent. Dit kan op kantoor, thuis of op een andere locatie, zolang je maar beschikt over een werkende internetverbinding!

  • Lees meer over Coligo Desktop, onze eigen softphone die onze hosted voip klanten direct (gratis) ter beschikking krijgen
  • Liever via Teams? Dat kan natuurlijk ook, meer hierover op onze pagina Bellen met Teams!

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet meer nodig: VoIP beheer je volledig via de cloud. Ook het instellen van een keuzemenu is zo geregeld. En wil je nog efficiënter werken? Dan kun je kiezen voor een koppeling met het CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie bewindvoering

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je bewindvoeringskantoor zorgt er namelijk voor dat je direct beschikt over de juiste gegevens. Bij elk gesprek heeft de bewindvoerder direct de beschikking over het dossier van de client. Enorm handig om je client te woord te staan en de juiste informatie te kunnen verwerken. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Telefonie voor bewindvoering via Voicedata: flexibel en betrouwbaar

Wil jij als bewindvoerder kunnen vertrouwen op een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP van Voicedata. VoIP is bij ons al aan te vragen vanaf €8,- per maand en altijd maandelijks opzegbaar. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw bewindvoeringskantoor? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!