Telefonie als beschermingsbewind

Werken bij een beschermingsbewind brengt veel druk met zich mee. Je krijgt te maken met veel verschillende mensen en de ene situatie is nog gecompliceerder dan de ander. Toch wordt er van je verwacht dat je de regie in handen houdt en alles onder controle hebt. Allemaal zaken die zich ook buiten de vaste kantooruren afspelen. Je zorgen maken over je bereikbaarheid is dan natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Op zoek naar een manier om de telefonie van je beschermingsbewindskantoor in één overzichtelijk systeem te organiseren? Voicedata biedt de ideale oplossing.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elk beschermingsbewind

Voice-over-IP (VoIP) is bellen via het internet en wordt tegenwoordig door eigenlijk bijna alle bedrijven gebruikt. De software van VoIP werkt via de cloud en dat maakt het niet alleen een schaalbaar, maar vooral een flexibel systeem. Perfect dus voor bewindvoerders die verzekerd willen zijn van een telefoniesysteem dat met hen meebuigt.

voip telefonie beschermingsbewind

De voordelen van VoIP voor beschermingsbewinden

Altijd bereikbaar

Als beschermingsbewind beperkt je werk zich niet tot de standaard kantooruren. Je wilt daarom altijd bereikbaar zijn, ook voor 9 en na 5. Door gebruik te maken van telefonie via VoIP ben je verzekerd van een continue bereikbaarheid. Zowel vanaf kantoor of op locatie bellen met hetzelfde nummer? Het kan door middel van vast-mobiel integratie. En of je nu op kantoor, op locatie bij een cliënt of in de rechtbank bent, je bent altijd bereikbaar met je zakelijke nummer. Wil je even niet gestoord worden tijdens je werk? Dan stel je eenvoudig een doorschakeling in naar een van je collega’s of naar je voicemail.

Voordelig

Een ander voordeel van bellen via VoIP is dat het een stuk goedkoper is dan telefonie via analoge verbindingen. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van internet. Intern bellen naar collega’s is zo zelfs gratis en ook voor internationale gesprekken maak je gebruik van voordelige tarieven. Waar mogelijk wordt ook voor die gesprekken gebruik gemaakt van internet. En wil je even overleggen met meer dan één collega of met meerdere instanties? Door middel van conference calling kun je eenvoudig meerdere personen toevoegen aan een groepsgesprek.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Doordat VoIP een flexibel en schaalbaar systeem is dat werkt vanuit de cloud, is het volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Lastige updates zijn vanaf nu verleden tijd en ook uitbreiden met andere functionaliteiten of meer gebruikers is geen enkel probleem. Door een koppeling te maken met je CRM-systeem, werk je bovendien een stuk efficiënter.

CRM koppeling met telefonie beschermingsbewinden

VoIP is eigenlijk altijd te integreren met je CRM-systeem. Alle gegevens (zoals klantgegevens en contactmomenten) zijn dan direct zichtbaar in je telefoniesysteem. Dat werkt een stuk efficiënter. Word je gebeld door een instantie of cliënt? Dan zie je in één oogopslag wie het is en heb je alle relevante informatie bij de hand. Eigenlijk is zo’n koppeling tussen CRM en telefonie voor elke bewindvoerder essentieel. Je hebt namelijk te maken met veel verschillende klanten en zaken. Overzicht bewaren is dus een must. Lees hier meer over de voordelen van een koppeling tussen CRM en telefonie.

Telefonie voor beschermingsbewinden via Voicedata: voordelig en snel

Op zoek naar een voordelige telefonie oplossing voor jouw bewindsvoeringkantoor? Ga dan voor VoIP via Voicedata, al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telefonie. Bij Voicedata ben je verzekerd van goede service en lage prijzen. Gebruik maken van VoIP kan bij ons al vanaf slechts €8,- per maand en zowel het aanvragen van nieuwe nummers of overstappen met huidige nummers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn al onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Wil je weten welke telefonie oplossing de beste is voor jouw beschermingsbewind? Stel dan hier jouw eigen telefoniepakket samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Liever eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over al onze telefonie oplossingen!