Een 074 nummer aanvragen: hét nummer voor Hengelo en omstreken

Actief in de regio Hengelo? Een 074 nummer aanvragen kan je helpen om je herkenbaarheid als lokale ondernemer te vergroten! Een lokaal nummer zorgt namelijk voor extra binding met potentiële klanten, die zich vaak in dezelfde regio bevinden als jouw onderneming. Maar ook als je gevestigd bent buiten deze regio, kun je een 074 nummer aanvragen.

Wat is een 074 nummer?

Een 074 nummer is een lokaal netnummer bedoeld voor ondernemers binnen of actief in de regio Hengelo. Naast Hengelo is dit nummer ook actief in de plaatsen: Ambt Delden, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Hertme, Saasveld en Zenderen.

074 nummer Hengelo

Voor wie is een 074 nummer aanvragen interessant?

Kiezen voor een lokaal nummer is vooral interessant voor ondernemers die actief zijn binnen één bepaalde regio. Een lokaal nummer zorgt namelijk voor meer een regionale uitstraling, en dat kan het vertrouwen wekken van potentiële klanten. Voor de ene onderneming is dat belangrijker dan voor de ander. Bevindt jouw doelgroep zich binnen verschillende regio’s door het hele land? Dan kan je ook kiezen voor een landelijk nummer zoals een 085 nummer. Ben je echter vooral actief binnen één bepaalde regio, zoals Hengelo? Dan is een lokaal 074 nummer aanvragen een stuk interessanter! Stel bijvoorbeeld dat een potentiële klant op zoek is naar een kapper in de regio Hengelo. De klant ziet twee kapperszaken, waarvan de één een landelijk nummer heeft en de ander een lokaal 074 nummer. Welke zaak zou dan het meest vertrouwelijk voelen? Juist, de kapper met het lokale nummer! Een landelijk nummer wekt namelijk de indruk van een grote, formele en landelijk opererende organisatie. Een kapperszaak wil juist een lokale, herkenbare uitstraling die vertrouwen wekt.

074 nummer voordeliger voor de beller

Naast het feit dat een lokaal 074 nummer aanvragen je onderneming herkenbaarder maakt voor potentiële klanten, heeft het nog meer voordelen. Bellen naar een lokaal nummer is namelijk een stuk voordeliger voor de beller dan bellen naar een landelijk nummer. Dat komt omdat bellen naar een landelijk nummer standaard buiten de belbundel valt, en bellen naar een lokaal nummer niet. Wil je voorkomen dat klanten hoge belkosten overhouden aan bellen met jouw onderneming? Kies dan voor een lokaal nummer.

074 nummer aanvragen bij Voicedata

Wil jij een 074 nummer aanvragen? Bij Voicedata kan dat gemakkelijk en snel: een nummer is na aanvraag al binnen 24 uur online. Daarnaast is een 074 nummer aanvragen ook erg voordelig. Een lokaal nummer heb je bij ons namelijk al voor slechts €5,- per stuk! Voicedata is al ruim 15 jaar lang de zakelijke telecommunicatie specialist. Niet alleen hebben we ervaring binnen de meest uiteenlopende branches, we richten ons daarnaast op het bieden van hoge kwaliteit en het leveren van topservice. Regionale netnummers zijn bij Voicedata verkrijgbaar per stuk, per 10-nummerblok en per 100-nummerblok. Wil je meerdere medewerkers extern bereikbaar laten zijn? Dan kan een 10- of 100-nummerblok interessant zijn. Meer informatie over een 074 nummer? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag alles over. Aangezien we zelf in Hengelo gevestigd zijn, bereik je ons makkelijk en snel op een 074 nummer! Meteen zelf een 074 nummer aanvragen? Dat kan hier!