070 nummer aanvragen: ideaal voor ondernemers in de regio Den Haag

Actief in de regio Den Haag? Met een lokaal 070 nummer vergroot je de lokale uitstraling van je onderneming en wek je het vertrouwen van je doelgroep. Een 070 nummer aanvragen doe je snel en eenvoudig bij Voicedata.

Wat is een 070 nummer?

Een 070 nummer is een lokaal netnummer voor de regio Den Haag. Daarnaast is het nummer ook bedoeld voor de plaatsen Den Haag-Ypenburg, Leidschendam, Rijswijk (ZH), Voorburg en Wassenaar.

Voor wie is een 070 nummer aanvragen interessant?

Actief in de regio Den Haag? Dan is een 070 nummer aanvragen enorm interessant. Een lokaal nummer vergroot namelijk je herkenbaarheid als lokale ondernemer en dat wekt weer het vertrouwen van potentiële klanten die uit dezelfde regio komen. Stel bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar een autorijschool in de regio Den Haag. Dan voelt het logischer om een lokaal nummer te bellen dan een landelijk nummer. Een landelijk nummer zoals een 088 nummer, wekt namelijk de indruk van een grote landelijke organisatie – en dat is een autorijschool meestal niet. Een lokaal nummer versterkt dus de lokale uitstraling van je onderneming.

070 nummer voordeliger voor de beller

Naast dat lokale nummers vertrouwen wekken, hebben ze nog een groot voordeel: ze schelen de beller hoge belkosten. Bellen naar een landelijk nummer kan namelijk enorm duur zijn, omdat het standaard buiten de belbundel valt. Bellen naar een lokaal nummer valt daarentegen altijd binnen de belbundel en dat is dus een stuk voordeliger voor je bellers.

070 nummer aanvragen bij Voicedata: snel en voordelig

Je herkenbaarheid als lokale ondernemer in de regio Den Haag vergroten? Dan kan je eenvoudig en snel een 070 nummer aanvragen bij Voicedata, al meer dan 15 jaar expert op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Aangevraagde nummers zijn bij ons vaak al binnen 24 uur in de lucht en aanvragen kan al vanaf slechts €5,- per stuk! Meerdere medewerkers extern bereikbaar laten zijn? Dan is kiezen voor een 10- of 100-nummerblokken ook mogelijk. Meer weten over lokale nummers? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Meteen je eigen 070 nummer aanvragen? Dat kan hier!