055 nummer

055 nummer in de regio Apeldoorn voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

055 nummer aanvragen: vergroot je lokale uitstraling

een 055 nummer wordt gebruikt in Apeldoorn en omliggende dorpen en gemeenten, wil jij lokaal bereikbaar zijn in dit gebied? Dat kan al vanaf €5,00!

Wat is een 055 nummer?

Een 055 nummer is een lokaal netnummer voor de regio Apeldoorn. Naast Apeldoorn is het nummer ook bedoeld voor de plaatsen Beekbergen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen (GLD), Radio Kootwijk, Teuge, Ugchelen en Wenum Wiesel.

Voor wie is een 055 nummer aanvragen interessant?

Een 055 nummer aanvragen is vooral interessant voor ondernemers die actief zijn in de regio Apeldoorn. Een lokaal nummer vergroot namelijk je herkenbaarheid als lokale ondernemer en dat wekt het vertrouwen van potentiële klanten uit dezelfde regio. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar die bekende verzekeraar met de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’? Dan zou het gek zijn als je vervolgens een landelijk nummer moet bellen. Datzelfde geldt voor een lokale onderneming in Apeldoorn. Een lokaal nummer vergroot de lokale uitstraling van zo’n onderneming. Organisaties die juist wel een landelijke uitstraling willen, hebben meer profijt van een landelijk nummer zoals een 088 nummer.

Aanvraag 055-nummer

Je kunt direct een 055-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 055 nummer aan

055 nummer voordeliger voor de beller

Naast dat het bedrijven een lokale uitstraling geeft, heeft een lokaal nummer nog een groot voordeel. Het is namelijk een stuk goedkoper voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer binnen de belbundel valt, en bellen naar een landelijk nummer juist niet. Een lokaal nummer scheelt je beller dus hoge belkosten.

055 nummer aanvragen bij Voicedata: al vanaf slechts €5,-

Een lokale uitstraling voor jouw onderneming in de regio Apeldoorn? Aanvragen van een 055 nummer kan eenvoudig en snel bij Voicedata, al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Aanvragen kan al vanaf slechts €5,- per stuk en aangevraagde nummers zijn vaak al binnen 24 uur in de lucht! Meerdere medewerkers ook extern bereikbaar laten zijn? Kies dan voor een 10- of 100-nummerblok. Nog vragen over lokale nummers? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Meteen je eigen 055 nummer aanvragen? Dat kan hier!

Aanvraagformulier 055 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 055 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 055 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen