050 nummer aanvragen: vergroot je lokale uitstraling

Als ondernemer actief in de regio Groningen? Met een lokaal 050 nummer vergroot je je lokale uitstraling en wek je het vertrouwen van potentiële klanten. Een 050 nummer aanvragen doe je eenvoudig en snel bij Voicedata.

Wat is een 050 nummer?

Een 050 nummer is een lokaal netnummer voor de regio Groningen. Naast de stad Groningen is het nummer ook bedoeld voor de volgende plaatsen: Adorp, Aduard, Alteveer, Bedum, Bunne, De Groeve, De Punt, Den Ham (GN), Den Horn, Eelde, Eelderwolde, Foxwolde, Garmerwolde, Glimmen, Haren (GN), Harkstede, Lellens, Leutingewolde, Lieveren, Luddeweer, Matsloot, Meerstad, Midlaren, Nieuw-Roden, Noordlaren en Noordwolde (GN). Maar het nummer geldt ook voor de plaatsen: Onderdendam, Onnen, Oostwold, Paterswolde, Peize, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sauwerd, Scharmer, Schipborg, St. Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Waterhuizen, Westerbroek, Wetsinge, Winde, Winneweer, Woltersum, Yde, Zuidlaren en Zuidwolde (GN).

Voor wie is een 050 nummer aanvragen interessant?

Een 050 nummer aanvragen is interessant voor ondernemers actief in of rondom de regio Groningen. Met een lokaal nummer vergroot je de lokale uitstraling van je bedrijf en wek je het vertrouwen van potentiële klanten, die vaak uit diezelfde regio komen. Wanneer je op zoek bent naar een hovenier uit Groningen, bel je namelijk liever naar een 050 nummer dan naar een landelijk nummer. Een lokaal nummer vergroot namelijk je herkenbaarheid als lokale ondernemer en dat wekt dus het vertrouwen van je doelgroep. Een landelijk nummer zoals een 088 nummer, zorgt daarentegen voor de uitstraling van een grote, landelijke organisatie. Dat zou dan wel weer geschikt zijn wanneer je op zoek bent naar de grootste hoveniersvereniging van Nederland.

050 nummer

050 nummer voordeliger voor de beller

Een lokaal nummer heeft nog een groot voordeel. Het is namelijk veel goedkoper voor je bellers. Bellen naar een lokaal nummer valt namelijk vaak binnen de belbundel, bellen naar een landelijk nummer doet dat helaas vaak niet. Naast dat een lokaal nummer dus vertrouwen wekt, scheelt het je beller ook hoge belkosten.

050 nummer aanvragen bij Voicedata: eenvoudig en snel

Wil jij je onderneming een lokale uitstraling geven? Vraag dan snel en eenvoudig een 050 nummer aan bij Voicedata, specialist op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Aangevraagde nummers zijn bij ons vaak al binnen 24 uur in de lucht en aanvragen kan al vanaf slechts €5 per nummer. Liever een 10- of 100-nummerblok om meerdere medewerkers extern bereikbaar te laten zijn? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Heb je nog vragen over het aanvragen van een lokaal nummer? Neem dan contact met ons op, we staan graag voor je klaar. Meteen je eigen 050 nummer aanvragen? Dat kan hier!