050 nummer

050 nummer in de regio Groningen voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

050 nummer aanvragen: vergroot je lokale uitstraling

een 050 nummer wordt gebruikt in Groningen en omliggende dorpen en gemeenten, wil jij lokaal bereikbaar zijn in dit gebied? Dat kan al vanaf €5,00!

Wat is een 050 nummer?

Een 050 nummer is een lokaal netnummer voor de regio Groningen. Naast de stad Groningen is het nummer ook bedoeld voor de volgende plaatsen: Adorp, Aduard, Alteveer, Bedum, Bunne, De Groeve, De Punt, Den Ham (GN), Den Horn, Eelde, Eelderwolde, Foxwolde, Garmerwolde, Glimmen, Haren (GN), Harkstede, Lellens, Leutingewolde, Lieveren, Luddeweer, Matsloot, Meerstad, Midlaren, Nieuw-Roden, Noordlaren en Noordwolde (GN). Maar het nummer geldt ook voor de plaatsen: Onderdendam, Onnen, Oostwold, Paterswolde, Peize, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sauwerd, Scharmer, Schipborg, St. Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Waterhuizen, Westerbroek, Wetsinge, Winde, Winneweer, Woltersum, Yde, Zuidlaren en Zuidwolde (GN).

Voor wie is een 050 nummer aanvragen interessant?

Een 050 nummer aanvragen is interessant voor ondernemers actief in of rondom de regio Groningen. Met een lokaal nummer vergroot je de lokale uitstraling van je bedrijf en wek je het vertrouwen van potentiële klanten, die vaak uit diezelfde regio komen. Wanneer je op zoek bent naar een hovenier uit Groningen, bel je namelijk liever naar een 050 nummer dan naar een landelijk nummer. Een lokaal nummer vergroot namelijk je herkenbaarheid als lokale ondernemer en dat wekt dus het vertrouwen van je doelgroep. Een landelijk nummer zoals een 088 nummer, zorgt daarentegen voor de uitstraling van een grote, landelijke organisatie. Dat zou dan wel weer geschikt zijn wanneer je op zoek bent naar de grootste hoveniersvereniging van Nederland.

Aanvraag 050-nummer

Je kunt direct een 050-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 050 nummer aan

050 nummer voordeliger voor de beller

Een lokaal nummer heeft nog een groot voordeel. Het is namelijk veel goedkoper voor je bellers. Bellen naar een lokaal nummer valt namelijk vaak binnen de belbundel, bellen naar een landelijk nummer doet dat helaas vaak niet. Naast dat een lokaal nummer dus vertrouwen wekt, scheelt het je beller ook hoge belkosten.

050 nummer aanvragen bij Voicedata: eenvoudig en snel

Wil jij je onderneming een lokale uitstraling geven? Vraag dan snel en eenvoudig een 050 nummer aan bij Voicedata, specialist op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Aangevraagde nummers zijn bij ons vaak al binnen 24 uur in de lucht en aanvragen kan al vanaf slechts €5 per nummer. Liever een 10- of 100-nummerblok om meerdere medewerkers extern bereikbaar te laten zijn? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Heb je nog vragen over het aanvragen van een lokaal nummer? Neem dan contact met ons op, we staan graag voor je klaar. Meteen je eigen 050 nummer aanvragen? Dat kan hier!

Aanvraagformulier 050 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 050 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 050 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen