040 nummer

040 nummer in de regio Eindhoven voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

040 nummer aanvragen: wek het vertrouwen van potentiële klanten

een 040 nummer wordt gebruikt in Eindhoven en omliggende dorpen en gemeenten, wil jij lokaal bereikbaar zijn in dit gebied? Dat kan al vanaf €5,00!

Wat is een 040 nummer?

Het lokale 040 nummer is een netnummer bedoeld voor de regio Eindhoven. Daarnaast is het nummer ook bedoeld voor de plaatsen: Geldrop, Heeze, Knegsel, Leende, Nuenen, Riethoven, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Westerhoven en Wintelre.

Voor wie is een 040 nummer aanvragen interessant?

Een 040 nummer aanvragen is vooral aan te raden voor ondernemers die actief zijn in de regio Eindhoven. Een lokaal nummer vergroot namelijk de herkenbaarheid van je lokale onderneming. En een lokale onderneming, dat wekt vaak het vertrouwen van potentiële klanten uit dezelfde regio. Dat is eigenlijk niet heel gek. Als jij als klant op zoek bent naar een adviesbureau in de regio Eindhoven, dan bel je liever met een 040 nummer dan met een landelijk nummer. Een landelijk nummer wekt immers de indruk van een grote, landelijk opererende organisatie. Een 040 nummer vertelt je daarentegen gelijk dat het bureau uit de regio Eindhoven komt, en dat wekt vertrouwen! Voor bedrijven met meerdere vestigingen door het hele land kan een landelijk nummer, zoals een 088 nummer, juist wel werken.

Aanvraag 040-nummer

Je kunt direct een 040-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 040 nummer aan

040 nummer voordeliger voor de beller

Naast dat het je onderneming een lokale uitstraling geeft, heeft het hebben van een lokaal nummer nog een groot voordeel. Het is namelijk een stuk voordelig voor je bellers. Bellen naar een landelijk nummer valt namelijk standaard buiten de bundel, terwijl bellen naar een lokaal nummer juist vaak binnen de bundel valt! Zo scheelt een lokaal nummer je bellers dus hoge belkosten.

040 nummer aanvragen bij Voicedata: slechts €5,- per stuk

Wil jij je onderneming een lokale uitstraling geven? Vraag dan snel en eenvoudig een 040 nummer aan bij Voicedata. Voicedata is al meer dan 15 jaar expert op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Een lokaal nummer aanvragen kan bij ons voor slechts €5 per stuk. Bovendien zijn aangevraagde nummers vaak al binnen 24 uur in de lucht! Wil jij meerdere medewerkers extern bereikbaar laten zijn? Kies dan voor een 10- of 100-nummerblok. Nog vragen over het aanvragen van een lokaal nummer? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Meteen je eigen 040 nummer aanvragen? Dat kan hier!

Aanvraagformulier 040 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 040 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 040 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen