038 nummer

038 nummer in de regio Zwolle voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

038 nummer aanvragen: vergroot je herkenbaarheid als ondernemer in de regio Zwolle

een 038 nummer wordt gebruikt in Zwolle en omliggende dorpen en gemeenten, wil jij lokaal bereikbaar zijn in dit gebied? Dat kan al vanaf €5,00!

Wat is een 038 nummer?

Het lokale 038 nummer is een netnummer bedoeld voor de regio Zwolle. Daarnaast is het ook bedoeld voor de plaatsen: Belt-Schutsloot, Genemuiden, Grafhorst, Hasselt, Hattem, Hattemerbroek, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, ’s-Heerenbroek, Wapenveld, Wezep, Wilsum, Zalk en Zwartsluis.

Voor wie is een 038 nummer aanvragen interessant?

Waarom zou je als ondernemer een 038 nummer aanvragen? Stel dat je actief bent in de regio Zwolle en jouw doelgroep zich ook in die regio bevindt. Met een lokaal nummer geef je je bedrijf een lokale uitstraling en zo vergroot je je herkenbaarheid als lokale ondernemer. Dat wekt het vertrouwen van potentiële klanten. Dat leggen we graag uit aan de hand van een voorbeeld. Stel, jij hebt een installatiebedrijf in de regio Zwolle en de meeste van jouw klanten komen uit diezelfde regio. Een lokaal nummer geeft jouw bellers dan meteen de indruk dat je met je bedrijf actief bent in Zwolle en dat geeft al snel een vertrouwd gevoel. Een landelijk nummer, zoals een 088 nummer, wekt juist de indruk van een landelijk opererend bedrijf, iets wat je als installatiebedrijf liever wilt voorkomen. Voor ondernemers die actief zijn door het hele land of bedrijven met meerdere vestigingen, kan zo’n landelijk nummer juist wel positief werken.

Aanvraag 038-nummer

Je kunt direct een 038-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 038 nummer aan

038 nummer voordeliger voor de beller

Daarnaast heeft een 038 nummer nog een groot voordeel: het is veel voordelig voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer vaak binnen de belbundel van een beller valt, en bellen naar een landelijk nummer niet. Een lokaal nummer wekt dus niet alleen het vertrouwen van je bellers, het scheelt ze ook enorm hoge belkosten.

038 nummer aanvragen bij Voicedata: slechts €5 per stuk

Een 038 nummer aanvragen doe je snel en eenvoudig bij Voicedata, al meer dan 15 jaar expert op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Je hebt al een lokaal nummer voor slechts €5 per stuk en aangevraagde nummers zijn vaak al binnen 24 uur in de lucht. Wil jij meerdere medewerkers extern bereikbaar laten zijn? Dan kun je ook nummers aanvragen per 10- of 100-nummerblok. Twijfel je nog over de keuze voor een lokaal of landelijk nummer? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar. Meteen je eigen 038 nummer aanvragen? Dat kan hier!

Aanvraagformulier 038 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 038 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 038 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen