024 nummer

024 nummer in de regio Nijmegen voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

024 nummer aanvragen

een 024 nummer wordt gebruikt in Nijmegen en omliggende dorpen en gemeenten, wil jij lokaal bereikbaar zijn in dit gebied? Dat kan al vanaf €5,00!

Wat is een 024 nummer?

Een 024 nummer is een lokaal netnummer voor ondernemers binnen of actief in de regio Nijmegen. Daarnaast is het nummer bedoeld voor de plaatsen: Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen (GLD), Erlecom, Groesbeek, Heilig Land-Stichting, Heumen, Lent, Leur (GLD), Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek LB, Mook, Nederasselt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt en Wijchen.

024 nummer aanvragen: voor wie is dat interessant?

Een lokaal nummer zoals een 024 nummer aanvragen is vooral interessant voor ondernemers die actief zijn binnen een bepaalde regio, zoals de regio Nijmegen. Een lokaal nummer geeft je onderneming namelijk een lokale uitstraling. Dat wekt vertrouwen bij potentiële klanten die uit hetzelfde gebied komen. En dat is eigenlijk heel erg logisch. Denk maar na: als jij op zoek bent naar een stukadoor in de omgeving van Nijmegen, dan bel je liever met een lokaal nummer dan met een landelijk netnummer. Een landelijk nummer brengt namelijk meteen een landelijke uitstraling met zich mee, en dat is voor lokale ondernemers zoals stukadoors niet per se wenselijk. Met een lokaal 024 nummer wek je dus het vertrouwen van je klanten. Ben je als ondernemer actief in het hele land of bevindt jouw doelgroep zich in meerder regio’s? Dan kan het slimmer zijn om te kiezen voor een landelijk nummer, zoals een 085 nummer.

Aanvraag 024-nummer

Je kunt direct een 024-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 024 nummer aan

024 nummer voordeliger voor de beller

Naast dat een lokaal 024 nummer aanvragen de herkenbaarheid van je lokale onderneming vergroot, heeft het nog een groot voordeel. Bellen naar een lokaal nummer is voor de beller namelijk voordeliger dan bellen naar een landelijk nummer. Dat zit zo: bellen naar een lokaal nummer valt vaak binnen de belbundel, terwijl bellen naar een landelijk nummer standaard buiten de belbundel valt. Een lokaal nummer scheelt de beller dus een hoop belkosten.

024 nummer aanvragen bij Voicedata: eenvoudig en snel

Wil jij je lokale uitstraling vergroten en een 024 nummer aanvragen? Bij Voicedata is je nummer al binnen 24 uur online! En dat voor een voordelige prijs van maar €5,- per stuk, inclusief goede service! Voicedata is al 15 jaar specialist op het gebied van hoge kwaliteit zakelijke telecommunicatie. Wil je meerdere medewerkers ook extern bereikbaar laten zijn? Kies dan voor een regionaal 10- of 100-nummerblok. Meer weten over lokale nummers? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Meteen een 024 nummer aanvragen? Dat kan hier!

Aanvraagformulier 024 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 024 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 024 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen