Een 020 nummer aanvragen: verhoog je herkenbaarheid

Als ondernemer moet je verschillende keuzes maken wat betreft je bereikbaarheid. Neem ik een lokaal of een landelijk nummer? Die keuze hangt helemaal af van je doelgroep. Ben je actief in dezelfde regio als je doelgroep? En wil je vertrouwen wekken bij potentiële klanten? Kies dan voor een lokaal nummer! Een lokaal 020 nummer aanvragen zorgt voor een herkenbare uitstraling en wekt zo extra vertrouwen.

Wat is een 020 nummer?

Een 020 nummer is een lokaal netnummer bedoeld voor ondernemers actief in de regio Amsterdam. Naast Amsterdam is het 020 nummer ook bedoeld voor: Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Ransdorp, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.

Voor wie is een 020 nummer aanvragen interessant?

Als ondernemer opereer je vaak in of vanuit een bepaalde regio. Jouw potentiële klanten bevinden zich veelal in diezelfde regio. Een regionaal 020 nummer aanvragen kan dan ook enorm interessant zijn voor ondernemers actief in en om Amsterdam. Een lokaal nummer geeft je onderneming namelijk een regionale uitstraling en dat draagt bij aan de binding met je doelgroep. Vanzelfsprekend verschilt het per organisatie hoe belangrijk dit is. Een landelijke organisatie als het CBR heeft bijvoorbeeld meer baat bij een landelijk nummer. Ze zijn immers actief door het hele land. Voor lokale organisaties is een lokaal nummer wel aan te raden. Neem als voorbeeld een rijschoolhouder uit Amsterdam. Hij of zij zal voornamelijk klanten hebben uit dezelfde regio. Een 020 nummer zorgt in dit geval voor meer herkenning en vertrouwen bij potentiële klanten dan een landelijk nummer. Zouden klanten een landelijk nummer moeten bellen, dan zouden ze zich wellicht afvragen of de rijschool wel in Amsterdam actief is.

020 nummer aanvragen

020 nummer voordeliger voor de beller

Naast het feit dat een lokaal nummer zoals een 020 nummer meer vertrouwen oproept, kent het nog een ander groot voordeel. Bellen naar een lokaal nummer is namelijk voordeliger voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een landelijk nummer altijd buiten de bundel van een beller valt, terwijl bellen naar een lokaal nummer vaak wel binnen de bundel valt. Een lokaal nummer scheelt op deze manier dus hoge belkosten voor de beller.

020 nummer aanvragen bij Voicedata

Wil je graag een 020 nummer aanvragen? Bij Voicedata kan dat voor slechts €5,- per stuk! Regionale netnummers zijn bij ons verkrijgbaar per stuk, per 10-nummerblok en per 100-nummerblok. Wil je meer dan vier medewerkers ook extern bereikbaar laten zijn? Dan kan kiezen voor een 10-nummerblok interessant zijn.

Voicedata is al ruim 15 jaar lang specialist in zakelijke telecommunicatie in de meest uiteenlopende branches. Wij bieden alles op het gebied van zakelijke telefonie onder één dak. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze service. Als klant van Voicedata ben je zo gegarandeerd van kwaliteit en klantgerichtheid. Meer informatie over een 020 nummer aanvragen? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! Meteen een 020 nummer aanvragen dat binnen 24 uur online is? Dat kan hier.