020 nummer

een 020 nummer in Amsterdam voor jouw bedrijf of organisatie

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

 

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

Een 020 nummer aanvragen: verhoog je herkenbaarheid

het netnummer van Amsterdam is 020 en Voicedata levert deze telefoonnummers voor bedrijven en organisaties voor slechts €5,00 eenmalig

Wat is een 020 nummer?

Een 020 nummer is een lokaal netnummer bedoeld voor ondernemers actief in de regio Amsterdam. Naast Amsterdam is het 020 nummer ook bedoeld voor: Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Halfweg, Ilpendam, Landsmeer, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Ransdorp, Schiphol, Schiphol-Rijk, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude en Zwanenburg.

Voor wie is een 020 nummer aanvragen interessant?

Als ondernemer opereer je vaak in of vanuit een bepaalde regio. Jouw potentiële klanten bevinden zich veelal in diezelfde regio. Een regionaal 020 nummer aanvragen kan dan ook enorm interessant zijn voor ondernemers actief in en om Amsterdam. Een lokaal nummer geeft je onderneming namelijk een regionale uitstraling en dat draagt bij aan de binding met je doelgroep. Vanzelfsprekend verschilt het per organisatie hoe belangrijk dit is. Een landelijke organisatie als het CBR heeft bijvoorbeeld meer baat bij een landelijk nummer. Ze zijn immers actief door het hele land. Voor lokale organisaties is een lokaal nummer wel aan te raden. Neem als voorbeeld een rijschoolhouder uit Amsterdam. Hij of zij zal voornamelijk klanten hebben uit dezelfde regio. Een 020 nummer zorgt in dit geval voor meer herkenning en vertrouwen bij potentiële klanten dan een landelijk nummer. Zouden klanten een landelijk nummer moeten bellen, dan zouden ze zich wellicht afvragen of de rijschool wel in Amsterdam actief is.

Aanvraag 020-nummer

Je kunt direct een 020-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 020 nummer aan

020 nummer voordeliger voor de beller

Naast het feit dat een lokaal nummer zoals een 020 nummer meer vertrouwen oproept, kent het nog een ander groot voordeel. Bellen naar een lokaal nummer is namelijk voordeliger voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een landelijk nummer altijd buiten de bundel van een beller valt, terwijl bellen naar een lokaal nummer vaak wel binnen de bundel valt. Een lokaal nummer scheelt op deze manier dus hoge belkosten voor de beller.

020 nummer aanvragen bij Voicedata

Wil je graag een 020 nummer aanvragen? Bij Voicedata kan dat voor slechts €5,- per stuk! Regionale netnummers zijn bij ons verkrijgbaar per stuk, per 10-nummerblok en per 100-nummerblok. Wil je meer dan vier medewerkers ook extern bereikbaar laten zijn? Dan kan kiezen voor een 10-nummerblok interessant zijn.

Voicedata is al ruim 15 jaar lang specialist in zakelijke telecommunicatie in de meest uiteenlopende branches. Wij bieden alles op het gebied van zakelijke telefonie onder één dak. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze service. Als klant van Voicedata ben je zo gegarandeerd van kwaliteit en klantgerichtheid. Meer informatie over een 020 nummer aanvragen? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! Meteen een 020 nummer aanvragen dat binnen 24 uur online is? Dat kan hier.

Aanvraagformulier 020 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 020 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 020 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom een 020 nummer

regionale uitstraling Amsterdam
Een 020 nummer geeft je de juiste regionale uitstraling in de regio Amsterdam.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen