Gratis vast nummer

registreer direct gratis een vast telefoonnummer die we doorschakelen naar jouw mobiele telefoon

  • Keuze uit regionaal en 085
  • Binnen 15 minuten bereikbaar
  • Geen contractuele verplichting

Vraag nummer aan

Gratis vast nummer

Vraag gratis een vast telefoonnummer aan en geniet direct van een professionele uitstraling van jouw start-up of eenmanszaak

Waarom een gratis vast nummer?

Voicedata biedt start-ups, scale-ups en kleine ondernemer deze dienst geheel gratis! Er zijn geen kleine lettertjes, what you see is what you get!

De reden waarom wij een gratis vast nummer faciliteren is omdat wij hopen dat jouw bedrijf gaat groeien en in de toekomst behoefte krijgt aan bijvoorbeeld bellen vanaf je PC, Bellen via Teams of vast-mobiel integratie. We gaan er van uit dat wij dan de kans krijgen om een passend voorstel te doen!

Keuze uit 085- en regionale nummers

Standaard leveren wij een 085 nummer geheel gratis aan startups, maar het is uiteraard ook mogelijk om een regionaal nummer te kiezen voor jouw bedrijf. Zit je in Amsterdam en wens je een 020 nummer? Dan regelen wij dat!

Professionele en betrouwbare uitstraling met een vast nummer

Bereikbaar zijn op een vast nummer komt betrouwbaar over en staat professioneel. Een vast nummer geeft net dat stukje extra uitstraling op je website, visitekaart of auto. Wist je daarnaast ook dat een vast nummer (regionaal vooral) ook een boost geeft aan je Google resultaat?

Aanvragen gratis vast nummer

Neem contact op met Voicedata

Voor gratis advies op maat, voor iedere organisatie, staan we altijd voor je klaar. Bel ons of laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Sales & Advies

Werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur

074-7113662

Klantenservice

Werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur

074-7113660

Terugbelverzoek

Wij bellen je binnen 24 uur

Naar contact