Hoe is goedkoop bellen vanaf een telefooncentrale mogelijk?

Hoe kan ik goedkoop bellen vanaf een telefooncentrale? Dat is de vraag die veel ondernemers en organisaties hebben die met meerdere telefoonlijnen werken. De oplossing om goedkoop zakelijk te bellen is een VoIP telefooncentrale.  

Een VoIP telefooncentrale is een centrale waarbij de telefonie over het internet verloopt. Daarom wordt zo’n centrale ook wel een virtuele telefooncentrale genoemd.

Hoe kunt u goedkoop bellen vanaf een VoIP telefooncentrale?

Doordat de inkomende en uitgaande telefoongesprekken via het internet verlopen, verminderen de zakelijke belkosten aanzienlijk. Vanaf een VoIP telefooncentrale is het ook mogelijk om naar het buitenland te bellen, waardoor dus ook bellen naar het buitenland enorm goedkoper wordt. Daarnaast kunt u met een VoIP telefooncentrale zowel vanaf en naar mobiele toestellen telefoneren.  

Een VoIP centrale is vooral de meest voordelige keuze voor bedrijven en organisaties waar veel toestellen aanwezig zijn, maar er weinig lijnen tegelijkertijd worden bezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan landbouworganisaties en hotels.

Heeft een VoIP telefooncentrale nog meer voordelen?

Het feit dat u vanaf bovengenoemde telefooncentrale goedkoop kunt bellen, is niet het enige voordeel dat zo’n centrale met zich meebrengt. 

Andere voordelen zijn: 

  • Meerdere vestigingen kunnen van één telefooncentrale gebruikmaken; 
  • De telefooncentrale kan gekoppeld worden met een CRM-pakket; 
  • De telefooncentrale is makkelijk te installeren en enorm gebruiksvriendelijk; 
  • De telefooncentrale biedt, naast het voeren van telefoongesprekken, nog meer interessant communicatiemogelijkheden zoals chat, sms, fax en video. 

Bovendien geniet u bij een telefooncentrale over het internet van dezelfde en zelfs uitgebreidere functies als die u heeft bij een traditionele telefooncentrale. Denk hierbij onder andere het doorverbinden van personen, het in de wacht zetten van een gesprek en zelfs het overnemen van een telefoontje dat via een ander toestel binnenkomt.

Waarom kiezen voor een VoIP telefooncentrale?

De voornaamste reden om voor deze telefooncentrale te kiezen, is omdat u erdoor goedkoop kunt bellen. En dat zult u al merken aan uw eerste maandelijkse telefoonfactuur. Uiteraard zijn bovengenoemde bijkomende voordelen ook reden genoeg om te kiezen voor een virtuele telefooncentrale. Daarnaast is er voor het installeren van deze centrale geen investering in een compleet nieuwe telefonieoplossing nodig, omdat bij de installatie gebruik wordt gemaakt van een bestaand IP-netwerk. 

Wat zijn de tarieven voor een virtueel telefooncentrale?

Er zijn 2 soorten tarieven. Zo kunt u kiezen voor een telefooncentrale waarbij per lijn een SIP trunk met variabele kosten wordt geïnstalleerd. Een SIP trunk is een software die ervoor zorgt dat alle inkomende en uitgaande gesprekken over het internet verlopen. Per lijn bedragen de kosten maandelijks €5,00 excl. BTW. 

De tarieven voor een SIP trunk met onbeperkt bellen

U kunt ook kiezen voor een SIP trunk met onbeperkt bellen. Hiervoor dragen de kosten per lijn maandelijks €22,50 excl. BTW. Hiermee zijn alle belkosten afgekocht voor gesprekken naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland.
De tarieven voor mobiele integratie 

Kiest u voor een virtuele telefooncentrale van Voicedata? Dan kunt u voor een vast-mobiel integratie op uw eigen telefooncentrale kiezen. Hiervoor dient geen nieuwe hardware te worden geïnstalleerdwij kunnen namelijk virtueel een extensie vanuit de bestaande telefooncentrale inrichten. Het enige wat u voor deze integratie dient te doen, is het inkopen van de juiste mobiele abonnementen bij Voicedata. Vanaf deze abonnementen kunnen wij het vaste nummer meesturen en ervoor zorgen dat u heel gemakkelijk onbeperkt kunt bellen, doorschakelen of doorverbinden. 

Onze tarieven voor mobiele abonnementen zijn: 

  • Mobile Connect BLUE 2GB: €22,50 excl. BTW per maand. 
  • Mobile Connect BLUE 8GB: €27,00 excl. BTW per maand. 
  • Mobile Connect BLUE 16GB: €32,00 excl. BTW per maand. 

Laat uw VoIP centrale installeren door Voicedata!

Voicedata is al ruim 15 jaar lang een betrouwbare specialist in zakelijke telecommunicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van zakelijke telecommunicatie in uiteenlopende branches. Inmiddels maken al enorm veel bedrijven gebruik van de door ons stabiele opgebouwde diensten. Bovendien stopt onze service niet na het installeren van een VoIP centrale in uw bedrijf of organisatie. Na installatie kunt u namelijk 24/7 gratis gebruikmaken van onze calamiteitendienst en blijven wij u graag ondersteunen bij het verbeteren van uw telecommunicatie. 

Wilt u graag goedkoop bellen vanaf een telefooncentrale? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen realiseren.