edutel stopt

Edutel is sinds 2012 onderdeel van KPN. KPN heeft kortgeleden besloten om het bedrijf Edutel door bedrijfseconomische redenen te sluiten en de zakelijke dienstverlening per 1 juli 2018 te beëindigen.

Voor de zakelijke klanten van Edutel betekent dit dat er overgestapt dient te worden naar een andere provider die de zakelijke dienstverlening voor uw bedrijf te regelen.

Door de levertijden is het voor uw bedrijf handig om zo snel mogelijk over te stappen. Zodat u niet zonder telefonie en/of internet zit.

stap over naar voicedata

Voicedata is de vervanger van de diensten van Edutel. Voicedata richt zich op alle bedrijven/organisaties in Nederland. Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur. Op onze diensten bieden wij u optimale service en support.

Voicedata is al jaren een ervaren speler op de telecommarkt met haar VoIP diensten. Daarnaast levert Voicedata zakelijk glasvezel en internet over koper via landelijke maar ook via lokale netwerken zoals OnsBrabantNet en Reggefiber.