Waarom Voicedata?

Voicedata B.V. is sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt. Voicedata richt zich vanaf het eerste moment op Voice-over-IP ofwel bellen via internet. Hiermee is Voicedata één van de oudste spelers op de markt die volledig op VoIP gefocust is.

Voicedata is een bedrijf die Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.

Voicedata biedt oplossing voor alle bedrijven of organisaties. Of het nu gaat om ZZP, MKB of Grootzakelijk. Voicedata biedt voor elk bedrijf een oplossing op maat. Voicedata heeft de meest moderne en geavenceerde Hosted VoIP telefooncentrale voor een vast bedrag per werkplek.

 

Ontvang informatie over telefonie

Alle diensten die Edutel biedt op gebied van vaste telefonie kunnen worden overgenomen door Voicedata. Heeft u een centrale op locatie of in de cloud? In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zakelijk internet

Voicedata levert zakelijk glasvezel via de grote glasvezelnetwerken maar ook via lokale initiatieven zoals OnsBrabantNet en Reggefiber. Afhankelijk van uw locatie kijken wij wat de beste oplossing voor u is, aangezien het netwerk van de ene partij goedkoper is op locatie A en het netwerk van de andere partij goedkoper op locatie B.

Door de toegang tot veel verschillende netwerken kan Voicedata voor uw bedrijf/organisatie altijd de best mogelijke oplossing tegen de scherpst mogelijke prijs bieden.

Internet over koper

Voicedata heeft de best denkbare oplossing voor bellen en internet over koper. Door VoIP te integreren in ADSL, VDSL en SDSL.bis worden hoge besparingen, een verhoogde flexibiliteit en beheersbaarheid gecreëerd.

 

Ontvang informatie over internet

Internet van Edutel wordt geleverd op Onsbrabantnet en andere glasvezelnetwerken in Brabant. Voicedata levert tegen zeer scherpe tarieven internet over al deze netwerken en is dus zeer interessant

  • Voer een nummer in van 1 tot 1000.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.