Product update: Voicemail Transcriptie

Houd jij ook niet van het terugluisteren van je voicemails? Dat is nu opgelost met Voicemail Transcriptie! Dit zorgt er namelijk voor dat alles wat er gezegd wordt in de voicemail, als tekst verschijnt in je SMS, ideaal! Sinds kort is Voicemail Transcriptie beschikbaar voor alle gebruikers van Managed Mobile en Voicedata MKB.

Voicemail Transcriptie komt ook direct beschikbaar in Coligo DESKTOP. Hiermee kun je de inhoud van je voicemail lezen in je SMS én in Coligo DESKTOP. Wanneer je de transcriptie leest wordt de status van je voicemail, zoals bij het beluisteren van je voicemail, gewijzigd van ‘ongelezen’ naar ‘gelezen’. Zo krijg je dus geen notificaties meer van onbeluisterde voicemailberichten, super handig!

Let op: Over een paar maanden wordt de beschikbaarheid van Voicemail Transcriptie beperkt tot enkel MKB Compleet gebruikers.

Ingesproken voicemails krijg je te zien in je SMS.

Volg deze eenvoudige stappen om de voicemail transcriptie te lezen in Coligo DESKTOP.

1. Open Coligo DESKTOP en ga naar het tabblad Oproepgeschiedenis

2. Beweeg de muis over het voicemailitem en klik op het icoon Voicemail Transcriptie:

3. Het volgende venster verschijnt, met daarin de inhoud van de voicemail:

4. Selecteer OK om het venster te sluiten.

Laatst bijgewerkt:

Auteur: Xander

Xander is commercieel directeur bij Voicedata en deelt graag zijn kennis en ervaringen op gebied van VoIP, mobiel en internet met (potentiële) zakelijke gebruikers.