Zakelijk glasvezel: ook in Utrecht geniet je als ondernemer van razendsnel internet

De manier waarop we onze werkzaamheden uitvoeren is de afgelopen tijd erg veranderd. Online meetings en het werken in de cloud zijn de orde van de dag: nu meer dan ooit. Een snelle, veilige, stabiele internetverbinding is onmisbaar voor ondernemers. Een snelle, veilige verbinding en voldoende capaciteit zijn belangrijk om altijd en overal te kunnen werken.

Op veel plekken in Nederland liggen al glasvezelaansluitingen. Het is alleen een kwestie van overstappen. Glasvezel is betrouwbaar, razendsnel, heeft voldoende capaciteit, en meerdere aanbieders kunnen hun diensten aanbieden over het netwerk. Via Voicedata is dat zo gepiept: wij werken samen met de grootste leveranciers, waardoor we jou altijd de beste prijs kunnen bieden.

Glasvezel actie Deltafiber Utrecht

Op dit moment speelt er een vraagbundelingsactie van Deltafiber en Voicedata is de landelijke speler op dit netwerk. Zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer, beschikbaar vanaf slechts 49 euro exclusief BTW per maand en tijdelijk gratis aansluitkosten.

Stap direct over Postcodecheck glasvezel

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel in Utrecht van Voicedata?

  • Voicedata sluit zakelijk glasvezel aan op locaties door heel Nederland. Daarnaast leveren wij via alle mogelijke leveranciers en garanderen daardoor altijd de beste deal.
  • Het supportteam van Voicedata is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar. Hulp nodig met de installatie? Wij assisteren waar nodig.
  • Zakelijk glasvezel met een vast IP-adres regelen we bij Voicedata standaard.
  • Voicedata is geen concurrent van ICT-bedrijven. Een ICT-bedrijf regelt de computers, het netwerk, telefoons en printers. Voicedata doet de vaste telefonie, mobiele telefonie en het internet. Voicedata zit een ICT-bedrijf nooit ‘in de weg’, maar werkt juist graag samen. Door deze soepele samenwerking krijg jij als ondernemer de beste service.

Bestel direct glasvezel in Utrecht

In Utrecht heeft Voicedata de mogelijkheid om via verschillende leveranciers glasvezelverbindingen te bestellen. Doe een geheel vrijblijvende postcodecheck OF bestel direct online een van de pakketten indien jouw bedrijf gevestigd is op het bedrijventerrein in Utrecht.

Tot en met 1 juli 2023 is er een actie vanuit Voicedata en Deltafiber. Hebben onze collega’s of fibergirls je bezocht in Utrecht of heb je een brief ontvangen vanuit Deltafiber Nederland? Bekijk dan direct onderstaande pakketten en maak gebruik van het beste aanbod voor zakelijk glasvezel in Utrecht en eigenlijk heel Nederland!


Pakketten Deltafiber Glasvezel Utrecht

Er zijn 3 verschillende soorten pakketten beschikbaar, waarbij de instap- en het standaardpakket eigenlijk volstaan voor het gros van de bedrijven. Mocht je toch specifieke eisen en wensen hebben wat betreft SLA, datacenterkoppelingen of meerdere VLAN’s dan komen we graag in contact om de premium variant te bespreken.

Fiber FttB 

100Mbps, 500Mbps of 1000Mbps
vanaf 49,00 euro excl. BTW per maand
Contractduur 12 maanden
Inclusief vast IP-adres
Gratis aansluitkosten

Bestel direct

Fiber FttB+

Glasvezel 1000/1000Mbps
99,00 euro excl. BTW per maand
Contractduur 36 maanden
Inclusief 5 vaste IP-adressen
Gratis aansluitkosten

Bestel direct

Fiber FttO – premium

Glasvezel tot 1000/1000Mbps
Vanaf 179 euro per maand
Contractduur 36 maanden
Business Fiber incl. premium SLA
Gratis aansluitkosten tot 15-03-2022

Neem contact op 


Advies voor op maat jouw bedrijf?

Vanuit Voicedata is Donato Suhre actief als glasvezeladviseur in Utrecht, Donato staat altijd voor je klaar om advies uit te brengen bij het kiezen van het juiste pakket.

Donato Suhre
d.suhre@voicedata.nl
074-7113663 (direct)

 

Hulp via chat? Gebruik onze livechat, we helpen je snel bij het beantwoorden van je vragen of het kiezen van het juiste pakket.
Overige vragen? Wij staan altijd voor je klaar.