voip voor mkb & zzp

VoIP voor MKB

VoIP Voor MKB wordt vaak als een dure investering gezien. Ten onrechte, want met een Hosted VoIP platform als Managed Voice is de eenmalige investering stukken lager dan bij traditionele telefonie. Een VoIP-centrale in de cloud (hosted) vergt nu eenmaal geen apparatuur op locatie en is dus eenvoudig op te zetten en te installeren.

Hosted VoIP van Voicedata, Managed Voice, maakt gebruik van één van de meest innovatieve en meest moderne telefooncentrales op de markt. Alle functionaliteiten die u van een telefooncentrale verwacht (en meer) zijn aanwezig: van doorschakelingen tot wachtrijen en van tijdsconfiguratie tot gespreksopname. Bovendien betaalt u voor deze functionaliteiten niets extra!

Vast-mobiel integratie voor MKB

Vast-mobiel integratie kan voor MKB een uitkomst zijn. Wanneer een collega veel buiten de deur is, is deze vaak lastig of duur om te bereiken. Met de vast-mobiel integratie van Voicedata is dit verleden tijd. Op uw VoIP-toestel kunt u via een BLF snel zien of de collega beschikbaar is en doorverbinden gebeurt door middel van een druk op de knop of het interne kiesnummer. De onderlinge belkosten vallen bovendien volledig weg; u belt immers binnen dezelfde telefooncentrale.

  • Geen kostbare investering
  • Betalen per werkplek
  • Alle functionaliteiten beschikbaar
  • Koppeling met uw CRM-pakket

VoIP voor ZZP

Bij VoIP voor ZZP is flexibiliteit belangrijk. Of het nu thuis op kantoor, op een klus of ’s avonds is, het is belangrijk om beschikbaar te zijn voor klanten zoals u dat wilt. Onze Managed Voice dienst is modulair opgebouwd en al interessant vanaf 1 werkplek. Alle functionaliteiten die u in een telefooncentrale mag verwachten zijn aanwezig voor een klein bedrag per maand.

Als ZZP’er bent u echter niet altijd in staat uw vaste telefoon op te nemen. Door een klus of andere werkzaamheden kan het voorkomen dat u onbereikbaar bent op uw vaste nummer. Hiervoor heeft Voicedata vast-mobiel integratie. Één SIM-kaart, waarop naast uw mobiele nummer ook het vaste nummer binnen komt. Een oplossing die een enorme flexibiliteit met zich mee brengt en deze koppelt aan professionaliteit.

  • Perfecte vast-mobiel integratie
  • Moderne telefooncentrale
  • Interessant vanaf 1 werkplek
  • Maandelijks opzegbaar