managed voice telefonie

Wat is Managed Voice?

Managed Voice is de hosted VoIP telefooncentrale van Voicedata. Geen dure investering, snel schakelen en enkel betalen voor wat u nodig heeft. De meest geavanceerde en flexibele telefooncentrale in Nederland.

Managed Voice is al 10 jaar uniek als telefonieoplossing: Enorm flexibel, geen contractduur, zeer betrouwbaar, voor iedere organisatie maatwerk mogelijk en zelfs mobiele telefonie is naadloos te integreren.  Een betrouwbare en flexibele hosted VoIP telefooncentrale die meegroeit met uw organisatie zonder verdere investeringen.

 

Besparen

VoIP is vele malen goedkoper dan andere telefoniediensten, op de belkosten bespaart u direct zo’n 50% en ook op het abonnement zult u een besparing realiseren. Door over te stappen op een hosted dienst als Managed Voice bespaart u direct veel geld op onderhoud, onderhoudscontracten en capaciteit die u eigenlijk niet nodig heeft. Doordat alles flexibel is in te regelen betaalt u precies voor wat u nodig heeft.

Functionaliteiten

Managed Voice kent enorm veel mogelijkheden, omdat de dienst al 10 jaar bestaat zijn er enorm veel mogelijkheden toegevoegd, waardoor Managed Voice voor iedere organisatie interessant is. Er zijn geen andere telefooncentrales die meer kunnen bieden dan Managed Voice van Voicedata.