VoIP hardware

Voicedata levert alle mogelijke hardware die benodigd is voor een VoIP oplossing, internetverbinding en overige netwerkapparatuur. De hardware van Aastra en Gigaset zijn ge-autoprovisioned op ons systeem, zodat u zich nooit druk hoeft te maken over onderhoud en software updates, dit gebeurt namelijk volledig automatisch.

De Yealink T41 is het instap model van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

De Yealink T46 is het bureaumodel van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

Het unieke aan het design van de Yealink T46 is het zeer heldere en grote kleurenscherm, waardoor het altijd snel duidelijk is wie er belt en het altijd overzichtelijk blijft wanneer u meerdere lijnen ontvangt.

De Yealink T48 is het topmodel van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen.

De Yealink T48 is zeer geschikt voor receptiewerkplekken of veelgebruikers. Door het uitgebreide touchscreen kleurendisplay kunt u al uw collega’s of andere snelkeuzes in een overzicht plaatsen en zien of ze bezet zijn.

De Yealink EXP40 is de expansiemodule van Yealink en is te gebruiken in combinatie met een toestel in de T4- serie (T41, T42, T46 en T48). De Yealink EXP40 heeft 20 toetsen in het overzicht dat bestaat uit 2 digitale pagina’s, hierdoor kunt u tot 40 snelkeuzes programmeren in de uitbreidingsmodule.

In totaal kunnen er tot 6 expansiemodules worden aangesloten, heeft u BLF ondersteuning en indien nodig kunt u de uitbreidingsmodules zelfs aan de muur monteren.

Gigaset S650 PRO – de zakelijke handset!

De S650H PRO is de optimale handset voor dagelijks gebruik in kantooromgevingen. Het eerste wat opvalt, is hoe goed de S650H in de hand ligt. De handset beschikt over nuttige zakelijke functies zoals Bluetooth, trilstand en diverse geluidsprofielen, waarmee u het toestel volledig aan uw wensen kunt aanpassen.Met de micro-USB-interface is de S650H voorbereid op toekomstige software-updates, waardoor ondersteuning van Gigaset DECT-netwerken altijd optimaal blijft.

Gigaset C530H – Net zo uniek als u

de Gigaset C530H handset is eenvoudig in gebruik, heeft een moderne uitstraling en is eenvoudig aan uw voorkeur aan te passen. U kunt kiezen uit twee mooie kleurenthema’s voor de achtergrond van het 1,8-inch kleurendisplay. U kunt bovendien een persoonlijke screensaver, een eigen geluidsprofiel en speciale beltonen voor bepaalde contacten instellen.

Gigaset R650H – Robuust en duurzaam

Als u een fysiek beroep of kleine kinderen hebt, weet u hoe u moet omgaan met een risicovolle omgeving. Zo ook de R650H draadloze telefoon van Gigaset. Als u in een omgeven bent met gereedschap en apparatuur, of kinderen, dan loopt u een verhoogd risico op ongelukjes. Daarom is deze robuuste draadloze telefoon bestand tegen waterspetters, stof en schokken.

Gigaset R630H PRO – Robuuste telefoon

Deze robuuste DECT-telefoon biedt alle belangrijke functies die u nodig heeft in een efficiënte bedrijfstelefoon. De telefoon is ontworpen conform de recentste normen en is compatibel met alle Gigaset DECT-basisstations. De R630H PRO is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met de Gigaset N510 IP PRO Single en N720 DECT IP Multicell oplossingen.

Gigaset S510H- Comfort en gebruiksgemak

Deze handset is de ideale ‘cross-over’ tussen een thuistelefoon en een zakelijk toestel. Met de hands-free mogelijkheid kunt u moeiteloos multitasken en telefonisch vergaderen. Dankzij Bluetooth® heeft u toegang tot nog meer mogelijkheden, variërend van het aansluiten van een headset tot het synchroniseren van uw contactpersonen met uw pc of mobiele apparaat.

Gigaset SL400H – Ultraslank designtoestel, boordevol technologie

Met zijn metalen frame en dito toetsen zorgt deze handset voor een luxe uitstraling. Het grote, hoogwaardige kleurendisplay is een genot om naar te kijken en de handige aansluiting voor een Bluetooth®‑headset garandeert comfortabele gesprekken. De namen en telefoonnummers van je klanten, partners en andere belangrijke contactpersonen zijn eenvoudig te beheren.

Professioneel op elk niveau

Dit model is de top in handheld toestellen. Met zijn verfijnde uiterlijk en talloze mogelijkheden is dit hét toestel voor mensen die hoge eisen stellen aan hun telefoonsysteem. Natuurlijk heeft dit toestel een hoge geluidskwaliteit, een uitstekend bereik en een grote bewegingsvrijheid. Daarnaast kunt u dankzij de Bluetooth®-verbinding gemakkelijk gegevens uitwisselen met uw computer. Sterker nog, met de USB-aansluiting kunt u datzelfde ook met uw mobiele telefoon doen.

Gigaset Repeater 2.0 – Vergroot het bereik van je Gigaset

Met de Gigaset DECT Repeater kan je het bereik van je DECT/GAP-toestellen vergroten. De DECT Repeater is een soort zendstation dat je op een bepaalde afstand van het basisstation plaatst. Binnen dit vergrote bereik kan je bellen en gebeld worden, terwijl je kunt gaan en staan waar je wilt. Je kunt het bereik van jouw draadloze telefoons optimaliseren door maximaal 6 DECT Repeaters in een cirkel rond het basisstation te plaatsen. Dit aantal gaat niet ten koste van het maximale aantal handsets dat je kunt aanmelden op je basisstation.

Gigaset N510 PRO – DECT IP-basisstation

Alle bedrijven hebben een basisstation nodig voor hun communicatie. De N510 IP PRO is geschikt voor maximaal zes gebruikers, en voor zes handsets. Uiteraard kunt u hierbij zelf kiezen welke handsets dat zijn. Er kunnen tot vier gesprekken parallel gevoerd worden. Dankzij de onlinelijst met contactpersonen kunt u eenvoudig zoeken naar mensen en bedrijven.

Gigaset N300A Intelligent DECT IP-basisstation

De Gigaset N300A IP is een eenvoudig te configureren hybride DECT IP-basisstation voor zowel het vaste telefoonnet als internettelefonie (VoIP). Het toestel ondersteunt tot 2 parallelle gesprekken, 6 verschillende lijnen en 6 compatibele Gigaset-handsets. En met de HD-geluidskwaliteit met HDSP™¹-technologie klinken internetgesprekken net zo goed als een persoonlijke ontmoeting.

Gigaset N720 IP PRO –  voor kleine, middelgrote en grote bedrijven

Met de N720 DECT IP Multicell system in uw kantoor nemen Gigaset pro-handsets veel functies over van de centrale of provider, zoals een directe zoekfunctie in het bedrijfsbestand en HD-geluid. Verder worden beveiligingsproblemen omzeild. De N720 ondersteunt digitale encryptie, zodat u te allen tijde veilig kunt bellen. Als u over meer dan één kantoor beschikt, kunt u zo eenvoudig materiaalkosten besparen. U heeft geen extra licenties nodig.

Jabra 920 PRO – draadloze headset

De Jabra PRO™ 920 is een professionele en scherpgeprijsde headset voor op kantoor.

 • Eenvoudige installatie via autodetectie
 • Noise Cancelling microfoon
 • Tot 120 meter bereik (DECT)
 • Tot 8 uur spreektijd
 • Conferentiegesprek functie (tot 4 gebruikers)
 • Mogelijkheid om gesprekken elektronisch aan te nemen/verbreken
 • Energiezuinig door IntelliPower
 • Gehoorbescherming door Jabra SafeTone

Jabra 1500 Duo

De Jabra 1500 Duo is een eenvoudige maar efficiënte headset. Zeer scherp geprijsd, dus ideaal voor kosten bewuste call centers.

 • Noise Cancelling microfoon (filtert tot 75% omgevingsgeluid)
 • Wordt geleverd met leatherette oorkussens
 • Gewicht: 50 gram
 • Aantal oortjes: 2

Jabra 1500 Mono

De Jabra 1500 Mono is een eenvoudige maar efficiënte headset. Zeer scherp geprijsd, dus ideaal voor kosten bewuste call centers.

 • Noise Cancelling microfoon (filtert tot 75% omgevingsgeluid)
 • Wordt geleverd met leatherette oorkussens
 • Gewicht: 36 gram

Polycom SoundStation IP 6000 – Een must voor elke vergaderzaal

De Polycom Soundstation IP 6000 levert superieure prestaties voor middelgrote vergaderzalen. De Polycom Soundstation IP 6000 biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en is daarmee de doorbraak in de VoIP omgeving. Het apparaat wordt geleverd met geavanceerde functies, zoals brede operationaliteit en opmerkelijke stem kwaliteit.

Polycom SoundStation IP 5000 – voor kleine vergaderkamers

Geniet van de opmerkelijk heldere Polycom Soundstation conference toestel. Dit compact apparaat is geoptimaliseerd voor executive kantoren en kleine zalen. Dankzij de Polycom HD Voice-technologie en het modern design is dit apparaat een echte eye-catcher in elk vergaderzaal en kantoor. De Polycom Soundstation IP 5000 verhoogt de productiviteit.

EnGenius EAP600 – Draadloze High Power Dual Band access point

Het erkent vergelijkende opdrachten op zowel 2.4GHz als 5GHz draadloze netwerken. Met optimale media prestaties kunt u genieten van het gemakkelijk surfen op internet met minder storing. Het draadloze netwerk dringt door tot drie verdiepingen in uw omgeving. 

EnGenius EAP350 – Smoke Detector look

De EnGenius EAP350 is een 300Mbps draadloze plafondmontage. Wat een uitgebreide gebruiksdekking geeft met sterke penetratie binnen het bedrijf. Het bevat secuur netwerkbeheer met een simpele verbinding. Het biedt bescherming tot drie verdiepingen in uw omgeving. 

ZyXEL GS1920-24 – Gigabit switch

De ZyXEL GS1920-24 is een 24-poort Gigabit SMART managed switch. Door de scherpe pricing is de GS1920-24 voor ieder bedrijf een zeer interessante switch.

 • Smart managed switch with essential L2 features
 • Supports ZON Utility, ZON inter-device features and iStacking facilitates easy network initialization and management
 • Reliable network availability with Loop Guard, IPSG, and CPU protection
 • Fanless
 • Future-proofed with IPv6 support

ZyXEL GS1920-24 – Gigabit switch

De ZyXEL GS1920-24HP is een 24-poort Gigabit SMART managed switch met full PoE ondersteuning op alle 24 poorten (375 watt). Door de scherpe pricing is de GS1920-24 voor ieder bedrijf een zeer interessante switch.

 • Smart managed switch with essential L2 features
 • Supports ZON Utility, ZON inter-device features and iStacking facilitates easy network initialization and management
 • Reliable network availability with Loop Guard, IPSG, and CPU protection
 • Intrusion lock, RADIUS, static MAC forwarding and 802.1X authentication-enhance network security
 • Fan noice 50.9 dB
 • Future-proofed with IPv6 support

Draytek 2120 – Ethernet router

De Gigabit routers uit de Vigor 2120 serie beschikken over Gigabit WAN en Gigabit LAN, waarmee een doorvoersnelheid van 500Mbps behaald kan worden. Daarnaast beschikt de Vigor 2120 serie ook over standaard router functionaliteiten zoals een firewall, VPN en een USB poort voor printer, storage en 3,5G/4G mogelijkheden. Door integratie van multiple LAN subnetten kunnen twee gescheiden LAN netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen, IP camera’s of meerdere bedrijven. De n+ (wireless) modellen beschikken over concurrent dual band.

Draytek 2960 – DUAL WAN security firewall

De DrayTek Vigor 2960 dual WAN security firewall combineert high speed internet toegang en een uitgebreide beveiliging. De geavanceerde firewall en VPN mogelijkheden maken deze router uitermate geschikt voor zakelijke toepassingen. Functionaliteiten zoals VPN, object oriented firewall en gigabit LAN zorgen voor een optimale integratie en beveiliging van uw netwerk. De dual WAN optie met load balancing en fail over zorgt voor een hogere betrouwbaarheid van de internetverbinding.

Draytek 2925 – DUAL WAN ethernet Router

De DrayTek 2925 is een betrouwbare router met uitgebreide mogelijkheden, geschikt voor de klein zakelijke markt. De modellen uit deze serie beschikken over 2 Gigabit WAN poorten, 5 Gigabit LAN poorten en 4G/3,5G ondersteuning op de USB poorten. Andere functionaliteiten zoals een robuuste firewall, 50 simultane VPN IPSec verbindingen, een doorvoersnelheid tot 900 Mbps en een packetcontrol van 300 Mpbs ontbreken uiteraard niet in de Vigor 2925 serie.

Draytek 2860 – DUAL WAN VDSL2 modem/router

De Vigor 2860 serie is een VDSL2 / ADSL2/2+ modem met een Gigabit WAN poort, waardoor load balancing, Bandwidth on Demand en WAN connection fail over kan worden toegepast. Daarnaast beschikt de Vigor 2860 serie over 6 Gigabit LAN poorten, een uitgebreide object oriented firewall, ondersteunt het IPv6, 32 simultane VPN verbindingen, tag based VLAN, multiple subnet, wireless 802.11n (n+ modellen).De n+ (wireless) modellen beschikken over concurrent dual band (2,4Ghz + 5Ghz).

Draytek 2760 – VDSL2 modem/router

De Vigor 2760 heeft VDSL2 en ADSL2/2+ modem en een ethernet WAN poort geïntegreerd in één product. De Vigor 2760 serie kan derhalve worden aangesloten op VDSL2 of ADSL2/2+ of breedband internetverbindingen. Met 4 Gigabit LAN poorten waarvan 1 poort configureerbaar als WAN poort, een object oriented firewall, VPN en 2 USB poorten voor 3,5G/4G, printer en storage bieden de modellen uit deze serie veel mogelijkheden.

Draytek 2132FVn – SFP Gigabit router FttH / Glasvezel

De Vigor 2132FVn is ontwikkeld voor de fiber to the home markt en beschikt over glasvezel Gigabit WAN, 4 Gigabit LAN poorten, 2 telefoniepoorten voor VoIP toepassingen en een 802.11n wireless access point met externe antennes. Daarnaast beschikt de Vigor 2132FVn over een firewall, VPN, 2 USB poorten voor printer en storage, kunnen 4 LAN subnetten met 802.1Q worden aangemaakt en biedt de router IPTV ondersteuning. De router ondersteunt zowel IPv4 als ook IPv6.