Telefonie voor een Verloskundigenpraktijk

Telefonische bereikbaarheid is essentieel voor een verloskundigenpraktijk. Tijdens kantooruren dient de praktijk bereikbaar te zijn op vaste toestellen en de verloskundigen die onderweg zijn op mobiel. Door het inzetten van vast mobiel integratie en onze planningsmodule voor verloskundigen leveren wij de optimale telefonieoplossing voor verloskundigenpraktijken.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor iedere verloskundigenpraktijk

Voice-over-IP (VoIP) is bellen via het internet, vanuit de cloud en is al meer dan 10 jaar de standaard in Nederland. Voicedata biedt een module in de telefooncentrale waardoor de verloskundigenpraktijk zelf dienstdoende collega’s, routeringen buiten werktijd of spoeddiensten kan instellen, inplannen en dat wel tot jaren vooruit!

De voordelen van VoIP voor verloskundigen

Altijd bereikbaar!

Als verloskundige ben jij enorm belangrijk voor je client en is het een must dat een belletje naar de praktijk altijd wordt opgenomen, ook buiten de standaard kantoouren. Door het inzetten van onze vast-mobiel integratie draaien mobiele toestellen mee in de telefooncentrale en zorg je ervoor dat een gesprek altijd wordt beantwoord.

Plannen spoedroutering, dienstdoende verloskundige

Voicedata levert gratis een planningsmodule voor routeringen buiten werktijd (verloskundige a draait iedere maandag dienst, verloskundige b draait iedere dinsdag dienst et cetera). Dit mag ook per week, per maand of per jaar ingevoerd worden en het is altijd mogelijk om ad-hoc een wijziging door te voeren in ons online systeem. Plan vooraf de dienstdoende verloskundige in en zorg voor optimale bereikbaarheid voor je clienten.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis! Wel zo handig als jouw verloskundigenpraktijk onderdeel is van een overkoepelende organisatie.

Gebruiksvriendelijk, flexibel en gratis servicedesk (24 x 7)

Daarnaast is VoIP een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet meer nodig: VoIP beheer je volledig via de cloud. Natuurlijk mag je ook altijd terugvallen op onze servicedesk voor het instellen en beheren van je telefonie, die service is geheel gratis.

Telefonie voor verloskundigenpraktijken via Voicedata: flexibel en betrouwbaar

Wil jij als verloskundige kunnen vertrouwen op een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP van Voicedata. VoIP is bij ons al aan te vragen vanaf €8,- per maand en altijd maandelijks opzegbaar. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw verloskundigenpraktijk? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!