Telefonie voor bakkers

In een bakkerij draait het naast het maken van echte kwaliteitsproducten ook om het bieden van oprechte aandacht. Klanten komen immers niet alleen voor een brood naar je bakkerij maar juist ook voor een beetje persoonlijk contact. Dat geldt ook voor klanten die je telefonisch proberen te bereiken. Met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata voorzie je jouw bakkerij van een betrouwbare en flexibele telefonie oplossing.  

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke bakkerij

Voor onze alles in 1 telefoniepakketten maken we gebruik van Voice-over-IP (VoIP). VoIP gebruikt internet voor het maken van belverbindingen en dat maakt het een voordelige en flexibele telefonie oplossing. Ideaal voor bakkerijen die zich geen zorgen willen maken over hun bereikbaarheid.

internet telefonie bakkers

De voordelen van VoIP voor bakkers

Altijd bereikbaar

Naast dat je elke klant in je bakkerij netjes te woord wilt staan, wil je ook bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten die telefonisch contact willen opnemen. Bellers zijn daarnaast vaak leveranciers of andere contactpersonen. Met VoIP loop je daarom nooit meer een telefoontje mis en organiseer je je gehele telefonie in één overzichtelijk en betrouwbaar systeem. Daarnaast ben je met je zakelijke nummer ook gewoon onderweg bereikbaar. Op bezoek bij een leverancier of klant? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar één van je collega’s of naar je voicemail.

Voordelig

VoIP is een hele voordelige manier om de telefonie van je bakkerij te organiseren. Dat komt doordat voor het grootste gedeelte van de gesprekken gebruik wordt gemaakt van internet. Zo zijn zelfs internationale gesprekken geen grote kostenpost meer én bel je intern altijd gratis! Ook wanneer jouw bakkerij meerdere vestigingen heeft. Wel zo handig!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een heel gebruiksvriendelijk systeem. Lastige installaties en updates zijn niet langer nodig, want een telefoniesysteem via VoIP wordt geheel in de cloud beheerd. Is je bakkerij dicht in verband met vakantie? Of wil je je keuzemenu eenvoudig aan kunnen passen? Dan pas je eenvoudig je instellingen aan met het flexibele systeem van VoIP. Dat scheelt jou als ondernemer veel tijd. Nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie bakkerij

Een koppeling tussen het CRM-systeem van je bakkerij en je telefoniesysteem zorgt er namelijk voor dat je altijd de juiste contactgegevens bij de hand hebt. Inkomende telefoontjes vertellen je meteen wie je belt én binnen één klik ben je bij relevante notities of andere gegevens. Niet alleen werk je zo efficiënter, het zorgt er ook voor dat eigenlijk elke medewerker in je bakkerij de telefoon aan kan nemen of eenvoudig kan doorschakelen naar de juiste collega. Meer weten over de voordelen van een CRM koppeling met je telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor bakkers via Voicedata

Het meest flexibele en betrouwbare telefoniesysteem voor jouw bakkerij vinden? Kies voor het alles in 1 telefoniepakket van Voicedata – al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand en geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Al onze abonnementen zijn daarnaast maandelijks opzegbaar. De perfecte telefonie oplossing voor jouw bakkerij kiezen? Stel dan hier zelf jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang van ons vrijblijvend een offerte.

Meer weten over VoIP of Voicedata? Neem dan contact met ons op – we vertellen je er graag meer over!