088-nummerblok

Alle vestigingen van uw onderneming in Nederland bereikbaar via hetzelfde nummer. Ideaal voor landelijk actieve ondernemingen waarbij uw klanten altijd tegen hetzelfde lage tarief bellen. Door gebruik te maken van de 088-nummers van Voicedata bent u landelijk te bereiken onder hetzelfde nummer en heeft u een regio onafhankelijke uitstraling.

De 088-nummers zijn ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen en (potentiële) klanten door heel Nederland. Bijkomend voordeel is dat uw klanten altijd tegen hetzelfde lage tarief van Voicedata bellen.

Bij Voicedata betaalt u slechts éénmalig de broadcastkosten, er zitten GEEN maandelijkse abonnementskosten aan een 088-nummerblok.

Registratie 088-nummerblok

Een 088-nummerblok registreert u bij de ACM via de pagina: 088-bedrijfsnummers. Wij adviseren u altijd het 088-nummer zelf te registreren zodat u de eigenaar bent van het 088-nummer en niet uw telecomprovider.

Broadcasting 088-nummerblok

Voicedata zorgt voor het broadcasten van uw 088-nummers. Wilt u de nummers doorschakelen naar mobiele of andere nummers dan is dit mogelijk. Wat het meest ideaal is, is dat u ook uw telefonie afneemt bij Voicedata zodat u niet te maken heeft met doorschakelkosten.