058 nummer aanvragen: vergroot je lokale uitstraling

Actief in de regio Leeuwarden? Met een lokaal 058 nummer vergroot je je herkenbaarheid als lokale ondernemer en wek je het vertrouwen van je doelgroep. Een 058 nummer aanvragen doe je snel en eenvoudig bij Voicedata.

Wat is een 058 nummer?

Een 058 nummer is een lokaal netnummer voor de regio Leeuwarden. Naast de stad Leeuwarden is het nummer ook bedoeld voor de volgende plaatsen: Aldtsjerk, Bears (FR), Bitgum, beetgumermolen, Blessum, Boksum, Britsum, Britswert, Cornjum, Deinum, Eagum, Easterwierrum, Engelum, Finkum, Goutum, Gytsjerk, Hempens, Hilaard, Jellum, Jelsum en Jorwert. Maar ook voor de plaatsen: Lekkum, Mantgum, Marssum, Miedum, Munein, Oentsjerk, Roodkerk, Snakkerburen, Stiens, Swichum, Teerns, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wijtgaard, Wirdum (FR), Wiuwert en Wyns.

Voor wie is een 058 nummer aanvragen interessant?

Een 058 nummer aanvragen is vooral interessant voor ondernemers die actief zijn in de regio Leeuwarden of in een van de bovengenoemde plaatsen. Een lokaal nummer vergroot de lokale uitstraling van je onderneming en dat wekt het vertrouwen van je doelgroep, zeker als die uit dezelfde regio komen. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een tegelzetter in de regio Leeuwarden, dan voelt het logischer om met een lokaal nummer te bellen dan met een landelijk nummer. Een landelijk nummer zoals een 088 nummer, wekt namelijk de indruk van een grote landelijke organisatie – en dat is een tegelzetbedrijf meestal niet.

058 nummer voordeliger voor de beller

Lokale nummers hebben nog een groot voordeel: ze schelen de beller hoge belkosten. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer vaak binnen de belbundel valt, en bellen naar een landelijk nummer juist niet. Zo draagt een lokaal nummer dus niet alleen bij aan de lokale uitstraling van je onderneming, het is ook veel voordelig voor je bellers.

058 nummer aanvragen bij Voicedata: al vanaf slechts €5,-

Wil jij je onderneming in de regio Leeuwarden een lokale uitstraling geven? Dan kan je eenvoudig een 058 nummer aanvragen bij Voicedata, al meer dan 15 jaar expert op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Aanvragen kan al vanaf slechts €5,- per stuk en ook 10- of 100-nummerblokken zijn mogelijk. Dat is vooral handig wanneer je meerdere medewerkers extern bereikbaar wilt laten zijn. Aangevraagde nummers zijn vaak al binnen 24 uur in de lucht! Nog vragen over lokale nummers? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Meteen je eigen 058 nummer aanvragen? Dat kan hier!