036 nummer aanvragen: vergroot je herkenbaarheid als lokale ondernemer

Ben jij als ondernemer actief in de regio Almere? Met een lokaal 036 nummer vergroot je je herkenbaarheid als lokale ondernemer en wek je het vertrouwen van potentiële klanten. Een 036 nummer aanvragen doe je eenvoudig en snel bij Voicedata.

Wat is een 036 nummer?

Een 036 nummer is een lokaal netnummer dat bedoeld is voor de plaatsen Almere en Zeewolde.

Voor wie is een 036 nummer aanvragen interessant?

Ben jij als ondernemer vooral actief in de regio Almere of Zeewolde? Dan is een lokaal 036 nummer voor jou interessant. Potentiële klanten bevinden zich namelijk vaak in dezelfde regio. Een lokaal nummer verhoogt zo je herkenbaarheid als lokale ondernemer en dat wekt het vertrouwen van je doelgroep. Dat werkt eigenlijk heel simpel. Stel dat je op zoek bent naar een klusbedrijf om je woning in Almere te voorzien van nieuwe kozijnen. Je besluit wat bedrijven te bellen waarvan je denkt dat ze in de omgeving Almere werkzaam zijn. Zou een van die bedrijven een landelijk nummer hebben, dan zou je kunnen gaan twijfelen of dit bedrijf wel bij jou in de buurt actief is. Een lokaal 036 nummer geeft een onderneming juist wel een lokale uitstraling, en dat wekt het vertrouwen van klanten. Ben je als ondernemer landelijk actief of heb je meerdere locaties door het hele land? Dan is kiezen voor een landelijk nummer zoals een 085 nummer vaak verstandiger.

036 nummers

036 nummer voordeliger voor de beller

Daarnaast heeft een lokaal 036 nummer nog één groot voordeel: het is voordeliger voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer vaak binnen de belbundel valt, terwijl bellen naar een landelijk nummer dat niet doet. Kiezen voor een lokaal nummer wekt dus niet alleen het vertrouwen van potentiële klanten, het scheelt je beller ook hoge belkosten.

036 nummer aanvragen bij Voicedata: eenvoudig en snel

Een 036 nummer aanvragen? Bij Voicedata gaat dat eenvoudig en snel. Zo zijn de meeste nummers al binnen 24 uur in de lucht en dat voor slechts €5,- per stuk! Aanvragen van een nummer kan per stuk, per 10- of per 100-nummerblok. Een 10- of 100-nummerblok is vooral geschikt als je meerdere medewerkers ook extern bereikbaar wilt laten zijn. Door onze expertise op het gebied van zakelijke telefonie, ben je bij Voicedata verzekerd van snelle en goede service. Meer weten over het nut van een lokaal nummer? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Meteen het vertrouwen van je doelgroep wekken? Vraag dan hier je eigen 036 nummer aan!