035 nummer aanvragen: ideaal voor ondernemers in de regio Hilversum

Ben jij als ondernemer actief in de regio Hilversum? Met een lokaal 035 nummer vergroot je de lokale uitstraling van je onderneming en wek je het vertrouwen van je doelgroep! Een 035 nummer aanvragen doe je eenvoudig en snel bij Voicedata.

Wat is een 035 nummer?

Het 035 nummer is een lokaal netnummer dat bedoeld is voor de regio Hilversum. Naast Hilversum is het nummer ook bedoeld voor de plaatsen: Ankeveen, Baarn, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren (NH), Loosdrecht, Naarden, ’s-Gravenland en Soest.

Voor wie is een 035 nummer aanvragen interessant?

Een 035 nummer aanvragen is vooral interessant wanneer je als ondernemer actief bent in de regio Hilversum en jouw doelgroep zich binnen diezelfde regio bevindt. Een lokaal nummer wekt namelijk het vertrouwen van potentiële klanten, omdat het een lokale uitstraling geeft aan je bedrijf. Hoe dat werkt? Stel dat je als bloemist actief bent in de regio Hilversum. Potentiële klanten zullen je dan eerder herkennen als lokale ondernemer wanneer je een 035 nummer gebruikt. Een landelijk nummer roept namelijk al snel het beeld op van een landelijk opererend bedrijf, terwijl je als bloemist vaak vooral in één bepaalde regio werkt. Zou je als klant op zoek zijn naar de l035 nummerandelijke brancheorganisatie voor bloemisten, dan kan een landelijk nummer zoals een 088 nummer juist wel handig zijn.

 

035 nummer voordeliger voor de beller

Een 035 nummer geeft je onderneming dus een lokale uitstraling, maar een lokaal nummer heeft nog één groot voordeel. Het is namelijk een stuk voordeliger voor de beller. Bellen naar een landelijk nummer valt namelijk altijd buiten de belbundel, terwijl bellen naar een lokaal nummer juist wel binnen de bundel valt. Zo scheelt een lokaal nummer je bellers dus hoge belkosten.

035 nummer aanvragen bij Voicedata: al binnen 24 uur in de lucht

Wil jij snel een 035 nummer aanvragen? Bij Voicedata zijn we al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telefonie. Aangevraagde nummers kosten bij ons slechts €5,- per stuk en zijn vaak al binnen 24 uur in de lucht. Naast dat je een nummer per stuk kunt aanvragen, kan dit ook per 10- of 100-nummerblok. Dat is vooral handig als je meerdere medewerkers extern bereikbaar wilt laten zijn. Advies nodig over de keuze voor een lokaal of landelijk nummer voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. Meteen een lokale uitstraling voor je bedrijf? Vraag dan hier je eigen 035 nummer aan!