Meer lokale binding met een 010 nummer

Als organisatie ben je continu in beweging. Waar bevinden mijn klanten zich? En hoe zorg je ervoor dat je die klanten aan je organisatie bindt? Een van de antwoorden op die vraag is een 010 nummer aanvragen, een voorbeeld van een lokaal of regionaal nummer. Met een lokaal nummer zorg je voor een herkenbare uitstraling. Dat wekt het vertrouwen van potentiële klanten, die zich veelal in dezelfde regio als jouw organisatie bevinden.

Wat is een 010 nummer?

Een 010 nummer is een lokaal netnummer bedoeld voor ondernemers die zich bevinden of actief zijn in de regio Rotterdam. Naast de stad Rotterdam is het 010 nummer ook bedoeld voor: Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Botlek, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugal, Rhoon, Rotterdam Albrandswaard, Schiedam, Vlaardingen en Vondelingenplaat.

010 nummer aanvragen

Voor wie is een 010 nummer aanvragen interessant?

Als ondernemer opereer je vaak vanuit een bepaalde regio. Jouw doelgroep en potentiële klanten bevinden zich hoogstwaarschijnlijk binnen diezelfde regio. Een regionaal nummer kan dan bijdragen aan de lokale binding met potentiële klanten omdat het je onderneming een regionale uitstraling geeft. Stel je namelijk maar eens voor dat je contact moet opnemen met een organisatie met een landelijk nummer. Je zal je dan minder verbonden voelen met deze organisatie dan wanneer ze te bereiken zijn op een lokaal nummer. Dat is voor de ene organisatie belangrijker dan voor de andere. Een hoofdkantoor dat zich toevallig bevindt in Rotterdam maar actief is in meerdere regio’s, heeft minder baat bij een lokaal 010 nummer en kan beter voor een 085 of 088 nummer kiezen. Voor een makelaar uit Rotterdam is een 010 nummer aanvragen wel een must. Hij werkt namelijk in deze regio, en een makelaar met een nummer uit dezelfde regio wekt meer vertrouwen bij huizenkopers dan een makelaar met een landelijk nummer.

010 nummer voordeliger voor de beller

Een ander voordeel van een lokaal nummer zoals een 010 nummer is dat het vaak voordeliger is voor de beller. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer vaak binnen de bundel van de beller valt. Bellen naar een landelijk nummer valt juist altijd buiten de bundel, wat hoge belkosten met zich mee kan brengen.

010 nummer aanvragen bij Voicedata

Ben je geïnteresseerd in een 010 nummer aanvragen? Bij Voicedata kun je een regionaal netnummer aanschaffen voor slechts €5,- per stuk! Regionale nummers zijn bij ons verkrijgbaar per stuk, per 10-nummerblok en per 100-nummerblok. Kiezen voor een 10-nummerblok kan bijvoorbeeld handig zijn voor als je meer dan vier medewerkers extern bereikbaar wilt laten zijn. Voicedata is al ruim 15 jaar lang gespecialiseerd in zakelijke telecommunicatie. In verschillende branches maken bedrijven gebruik van onze diensten. Niet alleen bieden wij alles op het gebied van zakelijke telefonie onder één dak, daarnaast is klantgerichtheid onze belangrijkste pijler. We zijn continu bezig onszelf te ontwikkelen op het gebied van service en kwaliteit. Meer weten over een 010 nummer aanvragen? Neem contact met ons op! Al overtuigd en meteen een 010 nummer aanvragen? Dat kan hier. Als je bij Voicedata een 010 nummer aanvraagt is deze vaak al binnen 24 uur online!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.