Grootzakelijk

VoIP Telefonie Grootzakelijk

Voicedata heeft ook voor grote ondernemingen een VoIP-totaaloplossing!

Voor de grotere ondernemingen bieden wij een totaaloplossing waarmee elke organisatie optimaal kan besparen op haar telefoniekosten. Met deze oplossing brengen wij efficiëntie, flexibiliteit en kostenbesparing binnen uw organisatie.

De grootzakelijke oplossing is er speciaal voor organisaties met 26 tot 500 werkplekken. In deze totaaloplossing bieden wij u onze SIP-trunks aan in combinatie met een IP telefooncentrale. Deze oplossing sluit naadloos aan op al uw telefonie wensen.

Met de totaaloplossing van Voicedata hoeft u geen hoge investeringen meer te doen. Bij het afnemen van deze oplossing profiteert u van forse besparingen en een snelle Return On Investme

Voordelen Grootzakelijk

  • Betalen per beschikbare lijn
  • Bespaar 50%-70% t.o.v. ISDN
  • Onderling gratis bellen (mobiel – locaties)
  • Locaties onderling koppelen
  • Directe koppeling naar ons datacenter
  • Best passende oplossing
  • Meerdere telefonie oplossingen

Grootzakelijk Informatie

managed-voice

OFFERTE AANVRAGEN

Grootzakelijk Vast

Vaste telefonie Grootzakelijk. Voicedata biedt meerdere oplossingen; hosted voip voor bedrijven met meerdere locaties, telefooncentrales voor bedrijven met veel werkplekken op 1 locatie.

VASTE TELEFONIE

Grootzakelijk Mobiel

Wenst u uw vaste telefonie te koppelen aan uw mobiele telefonie? Voicedata heeft de ultieme vast-mobiel integratie. Uiteraard bieden wij ook machine2machine, groepsbundels en onbeperkt bellen.

Voicedata Mobiel

Voicedata – VoIP Provider – Winnaar WS Telecom Award 2014 – Winnaar Innovation Award 2014

voipprovidervoicedata

Hosted Telefonie

Avaya IP Office

Voicedata IPPBX

Heeft u meerdere locaties dan is Hosted VoIP ideaal. Een online telefooncentrale, waar u meerdere locaties op kunt koppelen zodat u slechts 1 beheer systeem heeft voor uw gehele telefonie oplossing.

De Avaya IP Office is een zeer complete telefooncentrale voor de Grootzakelijke bedrijven. De Avaya IP Office is toereikend voor de markt van 2 tot en met 360 fysieke toestelpoorten. De keuze voor een IP Office 500garandeert u, dat u ook in de toekomst beschikt over voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

De Voicedata IP Communications PBX is een hoogwaardige telefooncentrale die wordt geplaatst in uw
huidige infrastructuur. Vrijwel alles op het gebied van IP Telefonie is met deze PBX te realiseren, zowel nu als in een later stadium. De Voicedata IPPBX is uiterst stabiel en vereist vrijwel geen onderhoud.

Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten